به گزارش خبرنگار مهر، محمود قنبری صبح امروز در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد، اظهار کرد: قطعاً ایجاد ١۵ هزار فرصت شغلی موجب کاهش نرخ بیکاری استان می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی با تأکید بر رفع موانع عملیاتی شدن پروژه ها، گفت: با توجه به نبود زیرساخت های لازم در استان پیداکردن یک سرمایه گذار علاقمند، با تجربه و با توان مالی بالا سخت است و ما باید از فرصت ها به خوبی بهره مند شویم.
وی افزود: در ماه جاری ایجاد گلخانه ١٠٠ هکتاری شیروان با سرمایه گذاری بخش خصوصی با ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم کلنگ زنی شد که مطالعات اولیه انجام و کارگاه تجهیز شده است.
قنبری اشاره داشت: همچنین پروژه ایجاد گاوداری ١٠ هزار راسی نیز در شهرستان شیروان آغاز شده است که در ادامه فعالیتش برای ایجاد صنایع پایین دستی مانند کارخانه خوراک دام و شیر پاستوریزه در استان برنامه ریزی دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: عملیاتی شدن پروژه های اقتصادی موجب رونق سفره مردم و ارتقاء شاخص های اقتصادی استان می شود.
وی همچنین با اشاره به موضوع تامین آب برای ایجاد ۵٠ هکتار گلخانه در شهرستان شیروان افزود: خراسان شمالی به لحاظ منابع آبی استان کم آبی است و باید برای انجام اقدامات خود اولویت بندی داشته باشیم.
قنبری بیان کرد: بخش کشاورزی از اولویت های استان برای توسعه اقتصادی است زیرا نیمی از جمعیت استان روستا نشین هستند که رونق سفره آنان موجب توسعه استان خواهد شد.
نظر شما