۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۰۰

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی خبرداد:

تامین کالاهای اساسی در استان مرکزی با مشکلی مواجه نیست

تامین کالاهای اساسی در استان مرکزی با مشکلی مواجه نیست

اراک- مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تاپایان سال‌جاری در انبارهای استان ذخیره شده و مشکلی برای تامین این کالاها در استان وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا ملکی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هرسال خرید تضمینی گندم به عنوان یک پروژه ملی و اقتصادی در دولت انجام می‌شود. با توجه به قرار گرفتن در سال جهش تولید سعی شده است با خرید گندم به افزایش تولید کمک شود.

خریداری ۳۰۴ هزار تن گندم در سال ۹۸

ملکی گفت: سال گذشته ۳۰۴ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شد که با وجود کاهش ۲۰ درصدی خرید این رقم گندم خریداری شده قابل توجه بوده است. سال گذشته حجم قابل توجهی گندم به استان‌های مختلف کشور حتی استان سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، بندرعباس، کرمان و یزد ارسال شده است.

پیش بینی خرید ۳۳۰ هزار تن گندم از کشاورزان در سال ۹۹

ملکی تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی امسال خریداری ۳۳۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان پیش بینی شده است و امیدواریم با این میزان خرید افزایش ۱۰ درصدی در تولید استان در خصوص تأمین این کالا در سطح ملی گام مؤثری برداشته شود.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی به همکاری عوامل اجرایی در خصوص خرید تضمینی گندم در سال جاری، گفت: ۱۳۰ نفر عوامل اجرایی در ۳۲ مرکز خرید تضمینی گندم آموزش دیده و مشغول به فعالیت هستند. اگر در منطقه‌ای نیاز به مرکز خرید جدید باشد، هماهنگی لازم در این حوزه انجام می‌شود.

ثبت مشخصات کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی

وی عنوان کرد: کشاورزان باید پیش از مراجعه به مراکز خرید گندم اطلاعات خود را در سامانه پهنه بندی سازمان جهاد کشاورزی ثبت کنند. زیرا دولت مکلف خرید گندم از غیر کشاورز امکان پذیر نیست.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی در ارتباط با ثبت اطلاعات شماره حساب کشاورزان اظهار کرد: کشاورزان باید شماره حساب خود را در بانک عامل به روز کنند تا فعال باشد و با کد ملی آن‌ها مطابقت پیدا کند.

ملکی نسبت به اظهار نگرانی کشاورزانی که با اقساط معوق در بانک‌های عامل مواجه هستند، مبنی بر برداشت وجه گندم توسط بانک عامل اظهار کرد: بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده با بانک عامل در کشور و استان هیچ شعبه‌ای حق برداشت وجه از پول کشاورزان برای مطالبات و معوقات ندارند اگر موردی گزارش شود پیگیری می‌شود. سال گذشته نیز موردی در این حوزه گزارش نشده است.
وی گفت: همواره بر این اعتقاد هستیم خرید تضمینی گندم یک معامله دولتی است و طرفین معامله باید در مراکز خرید حضور پیدا کنند.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی افزود: مراکز خرید گندم از کد و شناسه برخوردار هستند و فروشنده گندم به عنوان کشاورز نیز باید دز محل خرید حضور پیدا کند و پس از امضا فرم‌های مربوطه گندم را تحویل دهد.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز خرید گندم استان

ملکی گفت: با توجه به شیوع کرونا و ازدحام در مراکز خرید گندم به مسئولین مستقر مراکز خرید رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی گوشزد شده است.

وی عنوان کرد: در مراکز خرید گندم استان سیستم‌های نظارتی به صورت کامل مستقر شده است و در هر مرکز یک ناظر حضور دارد و تخلفات مربوط به این حوزه را پیگیری می‌کند و اگر کشاورزی نیز در این مراکز احساس کرد که در حق وی اجحاف شده است مورد را به ناظر مستقر با از طرق تماس با اداره غله اطلاع دهد.

ملکی اظهار کرد: سال گذشته از ۲۱ هزار کشاورز استان گندم خریداری شد و ۳۰۴ هزار تن گندم خریداری شده سال گذشته در قالب ۵۱ هزار سند ثبتی و محموله در سیستم بوده که به آن‌ها پرداخت شده است.

پیش بینی خرید ۴ هزار تن کلزا در ۸ مرکز خرید استان طی امسال

مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با اشاره به خرید دانه‌های روغنی کلزا در استان بیان کرد: امسال خرید ۴ هزار تن کلزا در ۸ مرکز خرید استان پیش بینی شده است که امیدواریم این مهم محقق شود.

وی سن زدگی را یکی از عوامل مهم کاهش کیفیت آرد و نان عنوان کرد و گفت: کشاورزان استان توانستند خسارت ناشی از سن زدگی را گندم به یک درصد کاهش دهند.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی بیان کرد: تاکنون با همکاری نظارت اداره کل سازمان صمت، اتاق اصناف و ناظرین کمترین میزان تخلفات حوزه آرد و نان در استان مشاهده شده است. البته عمده تخلفات مانند عدم رعایت سبوس گیری در آرد و نان است.

ملکی در خصوص تأمین کالاهای اساسی در استان اظهار کرد: در حال حاضر از نظر تأمین برنج، شکر و روغن و سایر کالاهای اساسی مردم در استان با مشکلی مواجه نیستیم حجم قابل توجهی واردات و بخشی تولید در داخل کشور است.

مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: در حال حاضر واردات و توزیع برنج و شکر در استان انجام شده است. سال گذشته بیش از ۳۰ هزار تن کالای اساسی شامل برنج و شکر در استان توزیع شده است.

ارائه خدمات در نانوایی‌های استان توسط ۶ هزار نفر

ملکی گفت: برای تأمین روغن اقدامات لازم با کارخانجات روغن کشی از محل واردات انجام و نیاز بازار تأمین شده است. نزدیک به ۲ هزار واحد خبازی در استان وجود دارد و به طور متوسط ۶ هزار نفر در بحث نان در خبازی‌ها در حال خدمات رسانی هستند.

مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی افزود: در ارتباط با گرایش مردم به مصرف نان سفید با سبوس کم با مشکل مواجه هستیم و خریداران نان باید به خرید نان با سبوس زیاد اقدام کنند.

کد خبر 4945742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha