سید امیر رون در گفتگو با خبرنگار مهر، اضطراب را حالت هیجانی ناخوشایند، منفی، همراه با پریشانی، حسی موهوم و بدبینانه توصیف کرد.
وی ادامه داد: در این حالت افراد منتظر اتفاقات بد هستند و نگرانی بیش از حد ذهنینی غیر واقعی در افراد به وجود می آورد و منجر به رفتارهای غیر طبیعی می شود.
رون گفت: دانش آموزان در روزهای امتحان بیشترنگران از دست دادن فرصت ها هستند، چون در نظام آموزشی کشورمان امتحان در خدمت یادگیری نیست بلکه یادگیری در خدمت امتحان است.
کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی تاکید کرد: عوامل درونی (پریشانی افکار) و بیرونی (فشار والدین برای کسب نمره کامل ) در ترس از امتحان تاثیر عمده ای دارند.
وی یاد آورشد: معمولا تعدادی از درس ها برای دانش آموزان جلوه وحشتناکی دارند وازاین رو افراد نمی توانند با برخوردی منطقی ترس خود را از بین ببرند.
رون خاطرنشان ساخت: افراد باید به جای درس خواندن شب امتحانی، در طول سال تحصیلی و به شکل تفریحی و زمان بندی شده درس بخوانند چون به این ترتیب می توانند اضطراب را از خود دور کنند.
کارشناس ارشد تحقیقات آموزشی؛ لرزش دست ها، خشکی دهان، عرق دست و... را از علائم ظاهری اضطراب شب امتحان عنوان کرد و گفت: با بالا رفتن سطح خودباوری و کاستن توقعات و کمال گرایی می توان در هر امتحانی به نتیجه مطلوب رسید.
نظر شما