پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۳۲

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان:

بیش از ۲۰۰ موسسه و خانه قرآنی گیلان فعالیت خود را آغاز کردند

بیش از ۲۰۰ موسسه و خانه قرآنی گیلان فعالیت خود را آغاز کردند

رشت- رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان گفت: بیش از ۲۰۰ موسسه و خانه قرآنی فعالیت خود را بعد از سه ماه تعطیلی ناشی از شیوع کرونا آغاز کردند.

حجت الاسلام محمد پور شعبانعلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز فعالیت مؤسسات و خانه‌های قرآنی از امروز ۲۴ خرداد ماه، اظهار کرد: با تصمیم گیری ستاد مبارزه با کرونا این مراکز می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله فیزیکی فعالیت‌های خود را آغاز کنند.

وی با بیان اینکه ۳۶ مؤسسه و ۱۶۵ قرآنی شهری و روستایی زیر نظر اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان فعالیت می‌کنند، گفت: این مؤسسات و خانه‌های قرآنی در بخش آموزش‌های تخصصی و عمومی، تبلیغی و ترویجی و برگزاری محافل و جلسات فعال هستند.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان به حضور حدود سه هزار حافظ و مربی قرآنی در این مؤسسات و خانه‌های قرآنی اشاره کرد و ادامه داد: دوره‌های مختلفی اعم از روخوانی، روان خوانی، فصیح خوانی، قرائت‌های تخصصی و عمومی، مفاهیم، تربیت مربی سبک زندگی قرآنی و تربیت داور در این مراکز پیش بینی و برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیت‌ها، از این مؤسسات خواسته شده بود که بعد از عید سعید فطر نسبت به گندزدایی، ضدعفونی کردن و آماده سازی مراکز خود اقدام نمایند.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان گفت: دستور العمل های لازم در زمینه ثبت نام دوره‌های آموزشی با توجه به شرایط کرونایی جامعه به این مؤسسات و خانه‌های قرآنی ابلاغ شده است.

حجت الاسلام پور شعبانعلی با اشاره به اینکه امروز فعالیت این مؤسسات و خانه‌های قرآنی با شرایط جدید آغاز شده است، افزود: به مسئولان این مؤسسات و خانه‌ها تأکید شده تا پروتکل‌های بهداشتی و فاصله فیزیکی را رعایت کنند.

وی به ثبت نام‌های انجام شده از علاقه مندان برای حضور در دوره‌های آموزشی اشاره کرد و ادامه داد: کلاس‌های این دوره‌ها از اول تیر ماه آغاز می‌شود و تعداد حاضران در این دوره بسته به فضای مرکز تعیین خواهد شد. در صورت کمبود فضا، کلاس‌ها باید در دو نوبت صبح و عصر برگزار شود.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی گیلان در ادامه به برخی از شرایط آغاز به کار این مراکز و مؤسسات اشاره و تأکید کرد: مؤسسات و خانه‌های قرآنی باید برگزاری دوره‌های آموزشی خود را با تعداد محدود در یک فضای آموزشی و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی آغاز کنند.

پور شعبانعلی ادامه داد: انجام فعالیت‌های پژوهشی، تبلیغی ترویجی و مشاوره‌ای در مؤسسات دارای مجوز، با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده همه عوامل اجرایی و متعلمان از ماسک و دستکش بهداشتی و در دسترس بودن مواد ضدعفونی کننده در فضای آموزشی و ضدعفونی نمودن فضا و امکانات آموزشی بخشی از دستورالعمل‌هایی است که باید مورد توجه مسئولان مؤسسات و خانه‌های قرآنی قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه اولویت در برگزاری دوره‌های ناتمام قبلی و اتمام آنها طبق توافق بین تشکل‌ها و مخاطبان با نظارت آن اداره کل است، گفت: حضور افراد در تشکل‌ها حداکثر ۳ ساعت در روز بود و برگزاری محافل، اردوها و مراسم گروهی که متضمن تجمع افراد است ممنوع می‌باشد.

وی با اشاره به ممنوع بودن بازگشایی تشکل‌های قرآنی در شهرها و مناطق با وضعیت قرمز، افزود: پذیرش و آموزش خردسالان زیر ۷ سال و مخاطبان بالای ۵۵ سال ممنوع بوده و باید از ورود افراد بیمار و یا مشکوک به بیماری کرونا جلوگیری شود.

کد خبر 4948030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha