به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده روز شنبه در نشست قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی در اراک، اظهار کرد: در روزهای اخیر به ویژه خرداد ماه سال جاری میزان رعایت دستورالعملها و ضوابط بهداشتی در استان نسبت به ماه گذشته کاهش یافته است.
وی ادامه داد: بنا بر آمار رسمی در طی ماههای فروردین و اردیبهشت در اکثر شهرها بیش از ۷۰ درصد و در بعضی از شهرستانها مانند ساوه و دلیجان و اراک تا ۹۰ درصد موارد بهداشتی در مواجهه با کرونا رعایت شده، اما این روند در خرداد ماه در استان به طور متوسط به ۳۰ درصد رسیده است.
استاندار مرکزی بیان کرد: اگر بی اعتنایی نسبت به رعایت ضوابط بهداشتی در مقابله با کرونا در استان ادامه پیدا کند، شاهد شیوع پیک دوم این ویروس خواهیم بود و این روند برای مردم و مسئولین طاقت فرسا است.
آقازاده ضمن تشکر از همکاری مردم استان در راستای مقابله با کرونا طی سه ماه اخیر گفت: از مردم انتظار میرود، همچنان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.
وی تاکید کرد: اگر مردم میخواهند از برخوردهای قهری در مواجهه با عدم رعایت ضوابط بهداشتی جلوگیری شود نیازمند همکاری هرچه بیشتر آنها به ویژه در مکانهای پرتردد مانند بانکها، ادارات، مغازهها، بازار و مکانهای عمومی مانند اتوبوس و تاکسی نسبت به گذشته هستیم.
استاندار مرکزی گفت: به مسئولین مربوطه ادارات رعایت فاصله گذاری اجتماعی و فراهم کردن سایر ملزومات بهداشتی از جمله ماسک، دستکش گوشزد شده است تا بتوان ادامه مسیر به نسبت موفق مردم را استمرار بخشید.
وی عنوان کرد: در جلسه امروز شهرداریها با نظارت فرمانداران شهرستانها مکلف شدند حداقل هفتهای یک الی ۲ شب سطح شهر و تأسیسات شهری را ضدعفونی کنند البته شهرداری اراک هر شب در حال ضدعفونی کردن اتوبوسهای عمومی مسافربری درون شهری است.
استاندار مرکزی بیان کرد: در اماکن دارای فضای مسقف مانند بانکها، مطبها، پاساژها و… باید فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود.
آقازاده در خصوص بازگشایی تالارها عنوان کرد: بر اساس مصوبه استانی تالارها از امروز با رعایت پروتکلهای بهداشتی و اجتماعی و استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی میتوانند فعالیت خود را آغاز کنند.
وی در ارتباط با برگزاری امتحانات مراکز آموزش عالی در استان عنوان کرد: تمامی امتحانات و آزمونهای آموزش عالی استان (دانشگاه آزاد، دولتی، مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی) باید در این ترم بهصورت غیرحضوری برگزار شود البته در این راستا تمامی دستگاهها همکاری لازم را بهعمل آورند و امنیت شبکه و سیستم با همکاری اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در خصوص آزمونها فراهم خواهد شد.
استاندار مرکزی تاکید کرد: اگر این شرایط ادامه پیدا کند، باید بتوان با تأسیس دانشکده الکترونیک با امکانات و منابعی غیر از منابع دانشگاهها برای ترم بعد این موضوع آزمون دانشگاهها را برطرف ساخت، چراکه هزاران دانشجو از استانهای دارای وضعیت سفید، قرمز و زرد ممکن است تهدید جدی را برای استان بهوجود آورند و میتوان با وجود این دانشکده این تهدید را کاهش داد.
آقازاده با اشاره به اهمیت آموزش دستفروشان و کسبه در مواجهه با کرونا، اظهار کرد: فرمانداران باید آموزش دستفروشان شهری و کسبه را با همکاری اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی و سایر دستگاهها و با محوریت خود انجام دهند.
نظر شما