به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ نوذر مرادی عصر شنبه در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: در راستای مقابله و مبارزه بی امان با قاچاق، مرزبانان هنگ مرزی آستارا موفق به کشف چوبهای قاچاق شدند.
وی با بیان اینکه در پی اخبار واصله در خصوص قاچاق چوب، موضوع در دستورکار مأموران این فرماندهی قرار گرفت، افزود: مرزبانان هنگ مرزی آستارا، پس از تحقیقات موفق به ردگیری یک نفر که قاچاق، حمل و نگهداری چوب آلات قاچاق میکرد، شدند.
فرمانده هنگ مرزی آستارا ادامه داد: مأمورین موفق شدند پس از شناسایی و مراقبت، تعداد ۸۰۰ اصله انواع چوب آلات قاچاق را کشف و ضبط کنند.
وی با اشاره به لطمات جبران ناپذیر قاچاق بر پیکره اقتصادی و اجتماعی جامعه، از عزم جدی مرزبانان هنگ مرزی آستارا در برخورد با قاچاقچیان خبر داد و گفت: به منظور برخورد قاطع با هرگونه قاچاق و هنجارشکنی، اقدامات گستردهای در سطح مرزهای منطقه انجام یافته و مأموران هنگ مرزی آستارا با بهرهگیری از تجهیزات فنی و گشتهای شبانه روزی با هرگونه تحرک قاچاقچیان و هنجارشکنان برخورد قاطع خواهند کرد.
نظر شما