به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا پاکدل اظهار کرد: مسابقات هندبال آسیا قرار است از ۱۳ مهرماه ۹۹ به میزبانی شیراز و با حضور ۱۴ کشور از قاره پهناورآسیا مثل کشورهای عربستان، بحرین، امارات، کویت، کره جنوبی، ژاپن، چین، قطر و … برگزار شود.
علیرضا پاکدل گفت: با توجه به اینکه عملیات ساخت سالن ۶ هزار نفری حسینی الهاشمی شیراز هنوز به اتمام نرسیده با رایزنیهایی که با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاون توسعه ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان داشتیم، طهرانچی سالن ورزشی پوریای ولی شیراز را جهت برگزاری این مسابقات پیشنهاد کرد.
وی از نشست اعضای هیأت هندبال با محمد کاظم کاوه پیشقدم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس سخن گفت و اعلام کرد: با نظر مساعد و همکاری پیشقدم و دیگر مسئولان دانشگاه، قرار شد که شخصاً و مجموعه همکارانشان یکسری ایرادات جزئی که در سالن پوریای ولی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز وجود دارد تا ۲۰ روز آینده با تأمین اعتباراتی که شده سریع رفع شود و با بازدیدی که به عمل آمد و استانداردهای بین المللی که خوشبختانه این سالن دارد از آیتمهای لازم برخوردار است و با رفع این نواقص جزئی بتوانیم مسابقات قهرمانی آسیا را به شکل مطلوبی در شهر شیراز و در سالن دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار کنیم.
رئیس فدراسیون هندبال جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: نکته مهم و مثبتی که وجود دارد ۳ سالن جانبی هست که در این مجموعه میتواند به عنوان سالنهای تمرینی مورد استفاده قرار گیرد.
نظر شما