پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴

رئیس اداره میراث فرهنگی دامغان:

شناسایی ۲ هزار هنرمند صنایع‌دستی در دامغان/۲۵۰ نفر بیمه هستند

شناسایی ۲ هزار هنرمند صنایع‌دستی در دامغان/۲۵۰ نفر بیمه هستند

دامغان- رئیس اداره میراث فرهنگی دامغان از شناسایی دو هزار هنرمند صنایع‌دستی در این شهرستان خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۵۰ نفر بیمه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قاسمی عصر یکشنبه در آئین تقدیر و تجلیل از هنرمندان صنایع‌دستی دامغان به مناسبت ۲۵ خرداد روز جهانی صنایع‌دستی بابیان اینکه دو هزار هنرمند صنایع‌دستی در شهرستان شناسایی شدند، ابراز داشت: از این تعداد ۵۰۰ هنرمند فعال هستند و ۲۵۰ نفر نیز تحت پوشش بیمه قرار دارند.

وی افزود: صنایع‌دستی بیانگر هنر و ذوق مردم ایران و گویای اصالت و پیشینه چندین هزارساله ایرانیان است که می‌تواند در صورت سرمایه‌گذاری نقش مهم و اساسی در اشتغال و حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشد.

رئیس اداره میراث فرهنگی دامغان ضمن بیان اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا ومحدودیت‌های ایجادشده در حوزه گردشگری و سفر، شاهد کاهش فروش محصولات صنایع‌دستی هستیم، ابراز داشت: می‌کوشیم با ایجاد شرایط مطلوب‌تر و پرداخت تسهیلات کم‌بهره، از هنرمندان صنایع‌دستی حمایت و از تعدیل نیرو و تعطیلی کارگاه‌های صنایع‌دستی شهرستان جلوگیری کنیم.

قاسمی در ادامه به قابلیت‌های صنایع‌دستی این شهرستان اشاره و تصریح کرد: پیشینه تاریخی سفال دامغان با کشفیات باستان‌شناسی به شش هزار سال پیش‌بر می‌گردد که با توجه به آن حمایت هر چه بیشتر مسئولان ذی‌ربط را می‌طلبد.

وی افزود: هم‌اکنون دیگر صنایع نیز از جمله معرق، منبت، چاپ قلمکار، جاجیم، گلیم، خراطی، چاپ باتیک، چرم‌دوزی، چلنگری، پته‌دوزی و غیره نیز در این شهرستان فعال است.

کد خبر 4949577

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha