به گزارش خبرنگار مهر، نادر فخری بعد از ظهر دوشنبه در نشست انجمن کتابخانههای عمومی شاهرود به میزبانی فرمانداری ضمن بیان اینکه افزایش حق عضویت سالانه کتابخانههای عمومی در شهر به ۱۲ هزار تومان و روستاها به شش هزار تومان پیشنهاد فرمانداری برای جبران بخشی از اعتبارات کتابخانه است، بیان کرد: در کنار این اقدامات میبایست از ظرفیت وقف فرهنگی در حوزه کتاب و کمکهای مردم و نیکاندیشان نیز بهره برد.
وی در ادامه گسترش فضای فیزیکی کتابخانه ۲۲ بهمن را خواستار شد و افزود: در این راستا شهرداری و شورای شهر در کنار دیگر نهادهای مرتبط باید به کمک اداره کتابخانههای عمومی آیند تا بتوانیم شاهد توسعه این کتابخانه باشیم که از عمر آن بیش از ۵۰ سال میگذرد و نیاز به ارتقا دارد.
فرماندار شاهرود در ادامه به ظرفیتهای فرهنگی این شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: صنایع دستی، فرهنگ غنی، نیروی انسانی و… در زمره مهمترین ظرفیتهای این شهرستان در راستای توسعه اقتصادی و اشتغالزایی هستند.
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شاهرود نیز در این نشست گفت: ۱۶ باب کتابخانه عمومی نهادی، یک باب کتابخانه عمومی مستقل و پنج باب کتابخانه عمومی مشارکتی با حدود ۳۳۰ هزار جلد کتاب در سطح شهرستان وجود دارد که نشاندهنده ظرفیت عظیم کتابخانههای عمومی در این شهرستان است.
سیدابراهیم موسوی ادامه داد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون بیش از چهار هزار فعالیت فرهنگی توسط کتابداران شاهرود در فضای مجازی در بخشهای متفاوتی مانند معرفی کتاب، قصه گویی و نشست کتابخوان انجامشده است.
نظر شما