به گزارش خبرنگار مهر، رسول جلیلی ظهر سه شنبه در آئین آغاز بکار این طرح اظهارکرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به ضرورت انجام اقدامات وسیع و سریع در راستای محرومیت زدایی و افزایش تولیدات کشاورزی و توسعه و عمران روستاها با وجود ارگانهای رسمی دولتی، جهاد سازندگی در ۲۷ خرداد ماه ۱۳۵۸ با فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) به منظور فراهم آوردن نهضتی همه جانبه برای مبارزه با فقر و محرومیت و توسعه و عمران روستایی به وجود آمد.
وی ادامه داد: بخش کشاورزی به عنوان نماد بارز اقتصاد مقاومتی است و مسئولیت امنیت غذایی جامعه بر عهده این بخش است، تمام شرایط در بخش کشاورزی برای پیشبرد برنامههای گام دوم انقلاب و تحقق جهش تولید فراهم است.
جلیلی خاطرنشان کرد: سال گذشته در بخش کشاورزی در همه فصلها، شرایط مثبت بوده است و مجموعاً این بخش ۸.۸ درصد در کشور رشد داشته است که در سایه تلاش کشاورزان و مدیران و همه نهادهای غیردولتی و آنهایی است که در زمینه اقتصاد پایدار بخش کشاورزی تلاش میکنند.
حجت الاسلام رضا میرزایی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان نیز در این مراسم با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت برگزاری اردوهای جهادی گفت: رهبر انقلاب در دیداراخیر خود با جهادگران توصیه کردند که این حرکت را تبدیل به گفتمان عمومی در جامعه کرده و همه را با خود همراه سازند.
وی خاطر نشان کرد: انتظار رهبر انقلاب در این زمینه همگانی شدن گفتمان جهادی و گسترش حضور عموم مردم بهخصوص جوانان در جریان فعالیتهای جهادی است و فراگیرسازی شعار خدمترسانی برای تحقّق عدالت و پیشرفت را مطالبه میکنند.
میرزایی افزود: در زمان دفاع مقدس نیز جهاد گران گمنام و بی نشان در عرصههای تولید و نبرد تلاش کردند و شجاعانه در سختترین شرایط، بزرگترین موانع را از سر راه انقلاب اسلامی برداشتند. آنان مخلصانه و با تمام وجود در جبهههای حق علیه باطل به یاری رزمندگان اسلام پرداختند و سنگرسازان بی سنگر لقب گرفتند.
وی بیان کرد: داشتن روحیه جهادی و انقلابی در کارها نقش مهمی در حل مشکلات داشته و مهمترین عامل پیشرفت و ابادانی کشور است و باید در مسیر علمی شدن بخش کشاورزی قدم برداریم و دانش کشاورزان را ارتقا دهیم.
در ادامه سرهنگ پاسدار مکرم شیدایی مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان به عنوان بازویی توانمند و همراه با سازمان جهاد کشاورزی در راستای اجرای برنامههای کشاورزی پایدار و تحقق اهداف و سیاستهای طرح تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی است.
شیدایی افزود: ارتقا دانش و مهارت کشاورزان و دامداران در افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی دام و طیور از طریق اجرای طرح تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی با رویکرد کاملاً میدانی و چهره به چهره با به کارگیری ۵۲۳ نفر از مهندسین کشاورزی و دامپزشکان درسطح ۱۶۰۰ روستای استان از ابتدای سال جاری در حال اجرا است.
مسئول بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی گفت: در قالب این طرح توصیههای علمی و فنی در ابعاد مختلف و تخصصی به کشاورزان و دامداران ارائه میشود و رویکرد ما افزایش ۲۵ درصدی راندمان تولید محصولات کشاورزی در استان است.
نظر شما