پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰

نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

حل مشکلات لرستان نیازمند توجه ویژه مسئولان است

حل مشکلات لرستان نیازمند توجه ویژه مسئولان است

خرم‌آباد- نماینده ولی‌فقیه در لرستان خواستار توجه ویژه مقامات مسئول در سطح ملی و کشوری برای رفع مشکلات این استان شد. ‌

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان، حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در دیدار با حجت الاسلام حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور گزارشی از نهاد نماز جمعه و اجلاسیه ائمه جمعه استان لرستان ارائه داد.

وی در این دیدار به حضور فعال و ارزشمند ائمه جمعه استان در کنار ائمه جماعات مساجد، بسیج، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، هیئت‌های مذهبی، خیرین و نیکوکاران و… در مبارزه با ویروس کرونا و اجرای رزمایش مواسات اشاره و آن را قطعه‌ای کم نظیر در تاریخ لرستان قلمداد کرد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با ارائه گزارشی از وضعیت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان و برنامه‌های فرهنگی و معرفتی این دفتر، خواستار توجه بیشتر مقامات مسئول در سطح ملی و کشوری برای رفع مشکلات استان لرستان شد.

حجت الاسلام حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور نیز در این دیدار از مجاهدت مردم انقلابی و شریف استان لرستان در همه مقاطع انقلاب اسلامی تشکر کرد و اظهار داشت: از نزدیک فعالیت‌های ارزشمند نهاد نماز جمعه، ائمه جمعه و جماعات و نماینده ولی فقیه در استان را دنبال کرده و آن را موجب رضایت خداوند و خشنودی امام عصر (عج) دانست.

وی، مردم لرستان را شایسته خدمات گوناگون دانست و افزود: امیدواریم با یاری خداوند و پیگیری همه جانبه و توجه مقامات مسئول شاهد تحول افزون‌تری در لرستان باشیم.

کد خبر 4951303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha