پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ۰:۳۴

استاندار فارس:

شاخص‌های اجتماعی متأثر از اقتصاد است / تخصص گرایی در حل مشکلات

شاخص‌های اجتماعی متأثر از اقتصاد است / تخصص گرایی در حل مشکلات

شیراز- استاندار فارس گفت: تکانش‌های بخش اقتصادی باعث خواهد شد تمامی ابعاد جامعه متأثر از اقتصاد شوند و تلاطم در تمامی ابعاد اجتماعی احساس شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله رحیمی شامگاه سه شنبه در شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت بیان کرد: یکی از روش‌هایی که باعث می‌شود روند ایجاد اشتغال در جامعه تسری بخشیده شود ایجاد پنجره واحد تجاری است البته ایجاد این پنجره در استان فارس پس از تهران اقدام مؤثری در این راستا بوده است.

عالی‌ترین مقام دولت در استان فارس یادآور شد: با توجه به نامگذاری سال به عنوان جهش تولید لذا بایستی برنامه‌ریزی جدی در راستای تأمین مایحتاج بنگاه‌های اقتصادی نیز صورت بگیرد تا امکان تهیه مواد مورد نیاز بنگاه‌های اقتصادی در استان فراهم گردد.

استاندار فارس یادآور شد: در راستای برطرف کردن مشکلات اقتصادی جامعه نگاه تخصصی می‌تواند کمک شایان توجهی به این موضوع بکند لذا در راستای حل مشکلات کلان واحدهای اقتصادی در استان فارس نیازمند کارگروه‌های تخصصی هستیم.

رحیمی رفع مشکلات تأمین ارز صادراتی و حمل و نقل کالا را از جمله اهداف این شورا عنوان کرد و گفت: سود و زیان همه واحدها را باید یکجا دید و و با توجه به نوسانات قیمت ارز باید تمهیداتی برای مقابله با مشکلات اندیشیده شود.

استاندار فارس با بیان اینکه اقتصاد جهان نزولی شده خاطر نشان کرد: تلاطم در اقتصاد همه بخش‌ها را متأثر می‌کند.

کد خبر 4951420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha