پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۱۷

یهودی سازی قدس با 9 طرح جدید پیگیری می شود

یهودی سازی قدس با 9 طرح جدید پیگیری می شود

شوراهای سیاستگذاری جناح راست اسرائیل به منظور تغییر چهره شهر قدس و توسعه سیطره یهودیان بر آن، بر 9 طرح جدید سرمایه گذاری کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الاقصی آنلاین، گزارشهای اسرائیل حاکی است که اقدامات وسیع دیگری با تمرکز بر عملیات حفاری در قدس در 9 فعالیت تازه انجام می دهند که شوراهای سیاستگذاری جناح راست با هدف تغییر چهره شهر قدس و توسعه سیطره یهودیان بر شهر اشغال شده بر روی آنها سرمایه گذاری کرده اند.

سرمایه گذاری از سوی شورای سیاستگذاری جناج راست با هدف یهودی سازی شهر قدس انجام می شود، به گونه ای که تمرکز بر حفاریها تا امروز در منطقه و اینک به هر شکلی در قدس افزایش یافته است. این حفاریها طی برنامه ریزی مدون و کلان سالها ادامه پیدا می کند .

گزارشهای اسرائیل حاکی از آن است که کارشناسان آثار باستان منطقه را به خوبی می شناسند و طرحهایی ارائه می کنند که طی سالهای دیگر کاملا چهره شهر قدیمی قدس تغییر کند و حتی یکی از آنها می گوید که جریان سیاسی اقدامات واضح است و هدف آن توسعه سیطره یهودیان بر فلسطین است.

از این شوراهای سیاستگذاری جناح راست می توان به شورای "عطیرت کوهانیم" اشاره کرد که در حفاریهای شمال شهر قدس سرمایه گذاری کرده است و یا شورای " العاد " که در منطقه سلوان که شهر داوود نامیده می شود، سرمایه گذاری کرده است و شوراهای دیگری در دیوار البراق و باب المغاربه سرمایه گذاری کرده اند.

منابع رسانه ای عبری اعلام کردند: سازمان آثار باستانی در رژیم اشغالگر اسرائیل فعالیتهایش را در شهر قدیمی قدس به زودی آغاز می کند . این 9 طرح از بزرگترین طرحهای اسرائیل در راستای یهودی سازی قدس هستند که در کنار طرحهای کوچک دیگر اجرا می شوند. 

کد خبر 495364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha