پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳

جانشین بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس:

فرهنگ غنی جهاد و شهادت ضامن حفظ انقلاب اسلامی است

فرهنگ غنی جهاد و شهادت ضامن حفظ انقلاب اسلامی است

رشت- جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فرهنگ غنی جهاد و شهادت را ضامن حفظ انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: انتقال این فرهنگ اولویت بنیاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر محمد فهمیده قاسم زاده ظهر شنبه در دیدار با رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه فرهنگ غنی جهاد و شهادت ضامن حفظ انقلاب اسلامی، افزود: حفظ فرهنگ دفاع مقدس از تحریف این فرهنگ جلوگیری و زمینه و انتقال به نسل‌های آینده را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به برخی فعالیت‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، گفت: حفظ فرهنگ دفاع، انتقال آن به نسل‌های آینده و جلوگیری از تحریف ارزش‌های دفاع مقدس مهم‌ترین وظیفه و رسالت این بنیاد است.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ایجاد باغ موزه را برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت بخشی از اولویت‌های کاری این سازمان عنوان و تصریح کرد: ایجاد موزه دفاع مقدس و مراکز فرهنگی در استان‌ها اولویت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس است.

در پایان این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از تلاش «سرهنگ عباس بایرامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان «سرهنگ حسین مصطفی پور» به عنوان مدیرکل جدید این سازمان در استان معرفی شد.

کد خبر 4953682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha