پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ تیر ۱۳۹۹، ۲۲:۳۴

امام جمعه دامغان:

مردم خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده های قضایی هستند

مردم خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده های قضایی هستند

دامغان- امام جمعه دامغان خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده های قضایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدمحمد حسینیان شامگاه سه شنبه به مناسبت هفته قوه قضائیه در دیدار با رئیس دادگستری، دادستان و رؤسای دستگاه‌های زیر مجموعه قوه قضائیه در دامغان به میزبانی دفتر خواستار برخورد با زنان دوچرخه‌سوار شد و افزود: دستگاه‌های مسئول اعم از قضائی و انتظامی با این پدیده برخورد کنند.

وی خاطر نشان کرد: جامعه ما اسلامی است و باید فرهنگ ناب محمدی و ارزشهای اسلامی در آن جریان داشته باشد و از معصیت و آلوده شدن به گناه به دور باشد.

امام جمعه دامغان از قوه قضائیه به عنوان حافظ آبرو و اموال مردم یاد کرد و گفت: تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قضائی از مطالبات مردم از دستگاه قضائی است همچنین ارتقا امنیت اجتماعی، برخورد با اراذل و اوباش و توجه به قوانین عفاف و حجاب از ضروریات امروز جامعه محسوب می‌شود که باید دستگاه قضائی بیش از گذشته به این موضوعات بپردازد تا مردم احساس امنیت بیشتری در جامعه احساس کنند.

حسینیان در ادامه خواستار انتقال زندان این شهرستان به مکان جدید شد و افزود: زندان فعلی مکان مناسب برای نگهداری زندانیان نیست و باید تلاش کرد هرچه زودتر زندان به مکان جدید که احداث شد منتقل شود.

وی با بیان اینکه زندان مکان تربیت و ابراز ندامت و پشیمانی است و زندانی باید پس از تحمل حبس یک انسان پاک و عاری از هر گونه جرم وارد جامعه شود، گفت: به زندانی باید احترام گذاشت حرمت و کرامت وی را حفظ کرد و خانواده ایشان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

امام جمعه دامغان در خاتمه افزود: یکی از مشکلات امروز دامغان وجود و سکونت افراد غیربومی برای کار کردن در باغات پسته است و حضور این افراد یک تهدید و نگرانی برای شهرستان محسوب می‌شود که باید چاره اندیشی کرد تا زمینه وقوع آسیب‌های اجتماعی فراهم نشود.

به گزارش مهر، در این دیدار رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دامغان گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده و برنامه‌های آتی ارائه دادند.

کد خبر 4956935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha