به گزارش خبرنگار مهر، حسین رادنیا شامگاه پنج شنبه در نشستی خبری با اشاره به بند 20 ماده 55 قانون شهرداری در خصوص انتقال صنوف مزاحم گفت : بر اساس این قانون ، جلوگیری از ایجاد و تاسیس تمام اماکنی که به نحوی موجب بروز مزاحمت برای ساکنان می شوند یا مخالف اصول بهداشتی در شهرها هستند به عهده شهرداریها گذاشته شده و بر همین اساس شهرداری مکلف است از تاسیس کارخانه ها، کارگاه ها، گاراژهای عمومی، تعمیرگاه ها، دکانها و مراکز تهیه مواد محترقه، اصطبل چهارپایان و مراکز دامداری و به طور کلی تمام مشاغل و کسب هایی که باعث ایجاد مزاحمت با سر و صدا، هجوم حشرات و تجمع جانوران می شوند یا دود و عفونت به وجود می آورند، جلوگیری کند.
شهردار بیرجند افزود : در این راستا طرح آماده سازی اراضی کارگاهی صنوف مزاحم شهر بیرجند توسط سازمان مسکن و شهرسازی تهیه شده یا در حال انجام است که هنوز تحویل شهرداری نشده و مسائل قانونی مرتبط با آن صورت نگرفته است و شهرداری بیرجند در راستای وظایف قانونی در جهت اجرای بند 20 ماده 55 قانون شهرداری که صرفا ملزم به اخطار به صنوف مربوطه است، اقدامات لازم را انجام می دهد.
رادنیا تصریح کرد : گرچه در بند 20 ماده 55 قانون شهرداری وظیفه جلوگیری از آلودگی و مزاحمت به عهده شهرداری ها گذاشته شده است، اما وظیفه تخصصی و اجرایی آن مبنی بر تعطیل کردن و منتقل کردن به خارج از شهر به عهده کمیسیون منتخب اسلامی شورای شهر است.
وی ادامه داد : بر اساس این بند از قانون شهرداری در مورد تعطیلی و تخریب و انتقال به خارج از شهر مکلف است مراتب را ضمن دادن مهلت مناسب به صاحبان آن ابلاغ کند و اگر صاحب مالک به نظر شهرداری معترض باشد، باید ظرف 10 روز اعتراض خود را به کمیسیون مرکب از 3 نفر که از طرف شورای شهر انتخاب می شوند تسلیم کند.
شهردار بیرجند در خصوص عملیات اجرایی پارک بانوان نیز اظهار داشت : در حال حاضر عملیات روشنایی، تهیه تجهیزات پارک بانوان شامل دیوار بتنی و وسایل بدن سازی انجام شده است، اما متاسفانه باید برابر ماده 136 و بند پنج قسمت پ ماده یک قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و ماده137 قانون برنامه چهارم توسعه، واگذاری امر حفاظت، احیاء و توسعه منابع طبیعی و ایجاد نگهداری و بهره برداری از پارک های جنگلی واقع در محدوده و حریم استحفاظی شهر ها در چارچوب طرح مصوب از فعالیت های سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به شهرداری ها واگذار می شد که تاکنون پارک جنگلی بیرجند از سوی سازمان مربوطه به شهرداری واگذار و تحویل نشده است.
رادنیا از آمادگی شهرداری به محض واگذاری و همکاری سازمان مربوطه در این زمینه برای آغاز عملیات اجرایی پارک بانوان بیرجند واقع در پارک جنگلی وبهره برداری آن خبر داد.
وی در مورد پروژه فاز یک پروژه کمربندی شمال غربی بیرجند یادآور شد : فاز یک پروژه کمربندی شمال غربی با تملک مسیر و جدول کشی و زیرسازی تا رودخانه شاهرود در زمان وعده داده شده پایان یافته است و ادامه پروژه نیز تا محل پل عباس آباد و بلوار شهدای عبادی نیز در حال انجام است که در صورت تخصیص و تعلق گرفتن اعتبارات لازم در این زمینه و تملک و آزادسازی ادامه مسیر تا پایان سال جاری انجام می شود.
رادنیا به روند پیشرفت پروژه کمربندی جنوب بیرجند پرداخت و افزود: عملیات اجرایی پروژه کمربندی جنوب تا آموزشکده سپیده کاشانی انجام شده است و عملیات اجرایی پروژه تا مسیر پل سراب نیز تا زمان وعده داده شده صورت گرفته و امید است با اعتبارات استانی در این خصوص ادامه مسیر پروژه کمربندی تا مصلی شهر و بلوار صنعت و معدن نیز تا پایان سال انجام گیرد.
شهردار بیرجند در تشریح روند ساخت شهربازی بیرجند با بیان این که احداث و ایجاد شهر بازی در اولویت برنامه ها و پروژه های شهرداری بیرجند قرار داشته و دارد، خاطرنشان کرد: شهرداری بیرجند با برنده مناقصه شهربازی وارد مذاکرات نهایی شده بود که متأسفانه به دلیل پاره ای از مشکلات پیش روی پیمانکار این قرارداد لغو و با پیمانکار جدیدی قرارداد بسته شده که پس از تصویب شورای شهر در اسرع وقت تجهیز و احداث شهربازی بیرجند انجام می شود.
رادنیا افزود: در این راستا زیرساخت های شهربازی شامل محوطه سازی، پارکینگ اختصاصی، سیستم برق و روشنایی نیز انجام گرفته است.
وی در خصوص روند پیشرفت پروژه سراب اظهار داشت: اتمام پروژه پل سراب به دلیل ایجاد طرح هندسی که مشاور مربوطه تهیه کرده است نیاز به تملک دو ملک و دیوار چینی دو طرف مسیر رودخانه دارد که تملک دو ملک مورد نظر متأسفانه انجام پروژه فوق را به تأخیر انداخته است.
به گفته شهردار بیرجند علاوه بر موارد فوق شاید عمده ترین مشکل در انجام این پروژه خط انتقال لوله 450 جنوب شهر مربوط به شرکت آب و فاضلاب است که در سطح مسیر فوق قرار گرفته است.
وی به پروژه طرح بافت فرسوده شهر بیرجند اشاره کرد و گفت: در این خصوص با تصویب 5/2 هکتار و مجوز به افراد برابر طرح تفصیلی و با تصویب شورا ساخت 200 واحد مسکونی در بودجه سال 86 شهرداری دیده شده است که در مورد طرح راهبردی بافت فرسوده نیز اقدام شده و با تخفیف 50 درصدی صدور پروانه در این بافت موافقت شده است.
شهردار بیرجند اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح سازمان بهسازی و نوسازی در خصوص بافت حاضر به مشارکت با انبوه سازان و مالکین اعم از حقیقی و حقوقی در بازسازی است.
اما مهمترین پروژه و شاید پروژه ای که اغلب مردم انتظار افتتاح آن را دارند است.
رادنیا در مورد پروژه غفاری بیرجند گفت : ورود 400 هکتار طرح مصوب شورای عالی شهرسازی و معماری که در محدوده خدمات شهری واقع شده اند از وظایف سازمان مسکن و شهرسازی است و بنا به دستور مقام عالی استان و پس از آماده سازی به شهرداری تحویل می شود و در انجام پروژه فوق به محض تحویل نقشه مسکن و شهرسازی و دریافت حق و حقوقات شهرداری عملیات اجرایی این پروژه در دستور کار شهرداری قرار می گیرد.
به گفته وی علاوه بر پروژه های فوق پروژههای فراوان دیگر نیز در دستور کار شهرداری قرار دارند که اغلب این پروژه ها در زمان وعده داده شده به بهره برداری می رسند.
شهردار بیرجند پروژه های احداث باشگاه های ورزشی، راه اندازی بازار روز در دو نقطه شهر، طرح بزرگ مکانیزاسیون زباله شهری، تصویب و شروع عملیات 81 هکتار جابجایی گورستان بیرجند، تکمیل، خرید و تجهیز کارخانه شن و ماسه و کارخانه آسفالت، پیگیری و راه اندازی پایگاه امداد و نجات شرق کشور به صورت پایدار در بیرجند با توجه به حادثه خیز بودن منطقه، احداث دو مجموعه درمانی، اداری و مذهبی در خیابان انقلاب و غفاری، طراحی و پیگیری و راه اندازی باغ گیاه شناسی، پارک موزه، پارک 17 اقلیم در مجموعه 80 هکتاری شوکت آباد، پیگیری و احداث 4 جایگاه CNG ، احداث بوستان کارگر و پارک محله ای، آماده سازی شهرک شهید مفتح، سراب، شمال شهر و ساماندهی حاشیه نشینی و طرح مناسب سازی و پیاده روهای سطح شهر در مسیر های جمهوری، 17 شهریور، منتظری، حکیم نزاری، انقلاب و مطهری، طالقانی را از دیگر پروژه های شهرداری دانست که در زمان وعده داده شده، افتتاح می شوند.
نظر شما