پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۰

رئیس کل دادگستری استان البرز:

سپاه بازوی دادگستری در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

سپاه بازوی دادگستری در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است

کرج - رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: سپاه بازوی انتظامی دادگستری استان در برقراری امنیت و مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین فاضلی هریکندی در دیدار فرمانده سپاه استان البرز که به مناسبت هفته قوه قضائیه انجام شد، سپاه را بازوی انتظامی دادگستری استان در برقراری امنیت و مقابله با آسیب‌های اجتماعی است.

وی گفت: مشارکت فعال مجموعه نیروهای سپاه و بسیج در طرح‌ها و برنامه مختلف امنیتی و اجتماعی پشتوانه مهمی در پیشبرد اهداف حاکمیت و دستگاه قضائی است.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اقدامات سپاه استان البرز در مقابله با شیوع ویروس کرونا و احداث بیمارستان صحرایی بدین منظور، گفت: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در شرایطی که دشمنان برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای بهره برداری از شرایط شیوع کرونا کرده بودند موجبات دلسردی بدخواهان انقلاب و دلگرمی مردم انقلابی شد.

سردار یوسف مولایی، فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز نیز در این دیدار از حمایت‌های دستگاه قضائی در زمینه اقدامات سپاه در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و امنیتی تقدیر کرد.

کد خبر 4958298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha