پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۹:۲۳

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین:

تشدید ‌نظارتهای دامپزشکی/ ۳ تن مرغ در قزوین معدوم شد

تشدید ‌نظارتهای دامپزشکی/ ۳ تن مرغ در قزوین معدوم شد

قزوین- رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: در شرایط کرونایی نظارتهای دامپزشکی بر رعایت اصول بهداشتی بر عرضه فرآورده‌های خام دامی با شدت و جدیت بیشتری صورت می‌پذیرد.

مهدی جلوخانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با تشدید نظارت بر عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی این شهرستان در شرایط کنونی که بیماری کرونا در حال افزایش است و با هدف ارتقا سطح سلامت و بهداشت فرآورده‌ای خام دامی مصرفی، بازدیدهای نظارتی دامپزشکی به صورت شبانه روزی در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به اهمیت اصل پیشگیری در جلوگیری و قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها و مراکز عرضه گوشت قرمز و مرغ و ماهی الزامی بوده و هر گونه قطعه بندی مرغ در فروشگاه‌ها ممنوع است.

جلوخانی همچنین ضمن اعلام سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ برای ارائه گزارش تخلف‌های احتمالی در مراکز عرضه و رستوران‌ها و …، از عموم مردم خواست: در هنگام خرید گوشت قرمز و مرغ به شرایط ارگانولیپتیکی «ظاهری»، تاریخ تولید و تاریخ انقضا آنها توجه کرده و فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

واژگونی کامیون حامل ۳ تن مرغ در قزوین

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین در پایان از واژگون شدن کامیون حامل حدود ۳ تن مرغ در محور قزوین به تهران خبر داد که پس از نمونه برداری و انجام آزمایش‌های لازم توسط دامپزشکی، محموله مذکور غیر قابل مصرف تشخیص و کل محموله معدوم شد.

کد خبر 4961928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha