پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۵

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول عنوان کرد:

بهبود و ترخیص ۷۱ درصد از مبتلایان به کرونا در دزفول

بهبود و ترخیص ۷۱ درصد از مبتلایان به کرونا در دزفول

دزفول- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون تست کرونای ۵۴۲۱نفر در دزفول مثبت اعلام شد که ۷۱ درصد از این بیماران بستری و سرپایی ترخیص شده یا بهبود یافته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور مسعودی فر ظهر امروز سه‌شنبه در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا شهرستان دزفول که در سالن جلسات سپاه برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، ۱۵ هزار و ۳۶۴ نمونه‌گیری در شهرستان دزفول انجام شده است که از این تعداد، ۵ هزار و ۴۲۱ تست مثبت اعلام شده است.

وی با بیان اینکه ۵۷ درصد از مبتلایان کرونا در دزفول مرد و ۴۷ درصد زن هستند، افزود: ۲۸ درصد از مبتلایان خانه‌دار و ۹ درصد نیز کارکنان بهداشت و درمان این شهرستان بوده‌اند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول از ترخیص و بهبودی ۷۱ درصد از مبتلایان کرونا در این شهرستان خبر داد و گفت: ۲۶ درصد از مبتلایان به صورت سرپایی و یا بستری در حال درمان هستند و ۲.۹ درصد از کل آمار مبتلایان این شهرستان نیز فوت کرده‌اند.

مسعودی فر با اشاره به اینکه میزان نمونه‌گیری و تست‌های مثبت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیشتر از میانگین کشوری است، توضیح داد: دلیل این امر قدرت و شدت نمونه‌گیری و بیماریابی در حوزه این دانشگاه است چرا که بسیاری از شهرستان‌ها و استان‌های کشور اقدام به افزایش میزان نمونه‌گیری نکرده‌اند که اگر اقدام به این امر کنند چه بسا آمار آنها بسیار بیشتر از آمار دانشگاه علوم پزشکی دزفول باشد لذا مردم نباید گمان کنند که این افزایش مبتلایان صرفاً مربوط به استان خوزستان و یا شهرستان دزفول است.

وی به وضعیت بحرانی در خوزستان و استان‌های هرمزگان، بوشهر، کردستان، کرمانشاه، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی اشاره کرد و گفت: ویروس به طرز عجیب و گسترده‌ای در این استان‌ها در حال چرخش است که دلیل این امر تاکنون مشخص نشده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول در ادامه از همکاری بخش زیادی از اصناف در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی تقدیر کرد و افزود: یکی از شاخص‌های نگران‌کننده در بازدید از اصناف، رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی از جانب مراجعه‌کنندگان است که بازرس ویژه و ابزاری برای این شاخص وجود ندارد.

مسعودی فر ادامه داد: به رغم عملکرد مطلوب بسیاری از اصناف اما از مجموع بازرسی‌های بهداشتی انجام شده، ۸۶۰ صنف به دادگاه معرفی و ۸۰۰ صنف نیز پلمب شدند.

وی در پایان خواستار رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و فیزیکی از جانب مردم و پرهیز از برگزاری هرگونه تجمع شد و گفت: تنها زمانی این بیماری در شهرستان کنترل خواهد شد که تمام مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

کد خبر 4962389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha