پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ خرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۴۵

فرشیدی:

امام (ره) در مقابله با استعمارگران حجت را بر تمام مسلمانان تمام کردند

امام (ره) در مقابله با استعمارگران حجت را بر تمام مسلمانان تمام کردند

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: امام خمینی (ره) در مقابله با استعمارگران، حجت را بر تمام مسلمانان تمام کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه هجدهمین سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی وزیر و مدیران ارشد، روسای سازمانهای آموزش و پرورش شهر و شهرستانهای تهران و جمع کثیری از مدیران مناطق آموزش و پرورش در مرقد مطهر امام حاضر و با نثار تاج گل به مقام والای خمینی کبیر (ره) ادای احترام کردند.

در این مراسم معنوی، وزیر آموزش و پرورش در سخنان کوتاهی اشاره کرد: به این منظور در این مکان مقدس جمع شدیم تا یکبار دیگر با آن روح ملکوتی تجدید عهد بکنیم و یک بار دیگر راه و کلام او را مد نظر قرار دهیم.

محمود فرشیدی افزود: امام (ره) حجت را بر ما و تمام مسلمانان و بلکه جهانیان تمام کرد که حتی یک نفر هم می تواند با پیروی از دستورات و تعالیم اسلام مسیر تاریخ را تغییر دهد و در قدرت و ابهت دروغین سلطه گران خدشه وارد کند.

وی تاکید کرد: امام مردم را حول محور تقوی جمع کرد و مسلمانان را برای اعتصام به ریسمان الهی دعوت کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز با تدابیر مدبرانه حضرت آیت الله خامنه ای و تاسی ایشان به راه وروش حضرت امام، دشمنان به وحشت افتاده اند و تمام نقشه های دشمنی خنثی می شود و روز به روز مسلمانان به پیروزی های بیشتری دست پیدا می کنند و به یمن افکار و اندیشه های اسلامی حضرت امام (ره) امروز جمهوری اسلامی محبوبترین نظام سیاسی در دنیا است.

کد خبر 496255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha