پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۲۲:۴۱

معاون صمت فارس خبرداد:

تعطیلی ٣٠ درصد از معادن فارس

تعطیلی ٣٠ درصد از معادن فارس

شیراز- معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت معدن و تجارت استان فارس گفت: از مجموع پروانه های معدنی صادر شده در فارس ٣٠ درصد از معادن تعطیل هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید داوود حسینی بعد از ظهر سه شنبه در شورای اقتصاد مقاومتی استان بیان کرد: یکی از تکالیفی که بر عهده سازمان صنعت معدن و تجارت در استان فارس تعیین تکلیف معادن غیرفعال بوده که این معادن دارای مجوز هستند اما فعالیتی نداشتند.

وی اضافه کرد: بر اساس پروانه‌های بهره برداری ۶۴۷ پروانه بهره‌برداری معادن در استان فارس صادر شده است که این پروانه‌ها اشتغالزایی بالغ بر ۸ هزار و ۷۰۰ نفری را در استان فارس فراهم خواهند کرد و میزان برداشت پروانه‌های صادرشده از منابع معدنی در استان فارس نیز ۵۱ میلیون تومان عنوان شده است.

حسینی تاکید کرد: استان فارس بر اساس میزان ذخایر در کشور جایگاه چهارم را به خود اختصاص داده و از میزان استخراج نیز استان فارس در میان چهار استان برتر کشور بوده و در حوزه اشتغال زایی در حوزه معدنی نیز استان فارس ششمین استان کشور است.

معاون رئیس سازمان صمت گفت: ۳۰ درصد از معادن استان فارس تعطیل هستند که بر اساس مجوزهای ارائه شده بالغ بر ۱۸۹ نقره معدن غیر فعال در استان فارس با ظرفیت بهره برداری ۵۰۰ میلیون تن و میزان سرمایه‌گذاری ۱۴۰ میلیارد تومان در استان فارس غیر فعال هستند این ظرفیت امکان اشتغال اشتغال‌زایی برای یک ۱۷۸۹ نفر را نیز می‌توانست درصورت فعال بودند فراهم کند.

حسینی همچنین خاطرنشان کرد: معادن سنگ مرمریت سنگ آهن سنگ لاشه و مار از جمله معادنی هستند که در استان فارس بیشترین تعطیلی را به خود اختصاص دادند در استان فارس شیراز بوانات و آباده با بیش از ۳۶ معدن غیرفعال در که در استان دارای مقام هستند.

وی تاکید کرد: بر اساس نوع فعالیت معادن شاهد هستیم که ۵۹ معدن در استان فارس نیز در معرض تعطیل شدن هستند که ۱۴ معدن از این معادن دارای معارض بوده ۱۵ معدن نیز دارای ممانعت سایر دستگاه‌ها هستند.

کد خبر 4962621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha