پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۵۱

استاندار گیلان:

تقویت زیرساخت های رشته سوارکاری در گیلان ضروری شود

تقویت زیرساخت های رشته سوارکاری در گیلان ضروری شود

رشت- استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت های اقلیمی و جغرافیایی این استان، تأکید کرد: زیرساخت های رشته سوارکاری در گیلان تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع عصر امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس فدراسیون سوارکاری کشور با تبریک دهه کرامت و میلاد مسعود امام رضا (ع)، گیلان را از جمله مناطق مستعد پرورش اسب به سبب شرایط اقلیمی، جغرافیایی و موهبت‌های الهی با پیشینه‌ تاریخی عنوان کرد و افزود: تقویت زیرساخت‌های این رشته ورزشی، با حمایت دولت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، زمینه حضور و جذب بیشتر علاقمندان را فراهم می‌کند.

وی به توصیه دین مبین اسلام پیرامون اسب سواری و جایگاه این رشته ورزشی در فرهنگ ایرانیان اشاره و خاطرنشان کرد: گسترش باشگاه‌های ورزشی این رشته علاوه بر ایجاد نشاط و شادمانی میان مردم، می‌تواند بستر اشتغالزایی و ایجاد درآمد را به دنبال داشته باشد.

زارع با بیان اینکه در کنار همگانی کردن رشته اسب سواری، باید پرورش سوارکاران برای حضور در مسابقات قهرمانی و عضویت گیلانیان در تیم ملی را در برنامه داشته باشیم، گفت: آمادگی برگزاری مسابقات در سطح شهرستانی و بخش‌های استان و نیز مسابقات بین‌المللی اسب کاسپین در گیلان وجود دارد تا شاهد یک مانور اجتماعی و فرهنگی برای جذب علاقمندان و معرفی برند اسبچه خزری در سطح ملی و بین‌المللی باشیم.

در این دیدار که مدیرکل ورزش و جونان استان نیز حضور داشت، رئیس فدراسیون سوارکاری با اشاره به وجود ۴۰۰ باشگاه اسب سواری در کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی، گفت: توجه به زیرساخت‌های رشته سوارکاری در کنار تقویت این حوزه می‌تواند به رشد اشتغال و درآمدزایی منجر شود.

مسعود خلیلی پیست سوارکاری پیربازار رشت را یکی از با قدمت‌ترین پیست‌های کشور عنوان و ابراز امیدواری کرد در سال آینده بتوانیم شرایط برگزاری مسابقات بین‌المللی اسب کاسپین را فراهم کنیم.

کد خبر 4963648

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha