علی محمدپور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: فاضلاب واحدهای مسکونی قدیمی و همچنین اکثر واحدهای جدید الاحداث از طریق چاه های جذبی و سنتی دفع میشود.
وی افزود: به علت جنس ماسه ای زمین در اراضی ساحلی و عدم توانایی ماسه در نگهداری فاضلاب، فرایند خود پالایی زمین در این شهرها در سطح بسیار پایینی بوده لذا فاضلاب چاه های جذبی به آب های زیر سطحی و منابع آبی پیرامون وارد می شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست رودسر تصریح کرد:راهکار مناسب برای رفع این معضل زیست محیطی در یک برنامه بلند مدت احداث سیستمهای تصفیه فاضلاب شهری و در کوتاه مدت الزام واحدهای جدید الاحداث به نصب سپتینگ تانک قبل ازچاه یا ترانشه های جذبی است.
وی ادامه داد: متاسفانه با وجود پیشنهاد و پیگیری های از سوی اداره میحط زیست شهرستان رودسر تاکنون این مهم محقق نشده است.
نظر شما