پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

خرید گندم از کشاورزان قزوین از مرز ۱۰۰ هزار تن گذشت

خرید گندم از کشاورزان قزوین از مرز ۱۰۰ هزار تن گذشت

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای فصل خرید تاکنون ۱۰۲ هزار تن گندم از کشاورزان استان به صورت تضمینی خریداری شده است.

فاطمه خمسه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با برنامه ریزی انجام شده پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان بصورت تضمینی خریداری شود.

وی افزود: در پیک خرید محصول گندم در استان؛ روزانه بین ۱۰ الی ۱۲ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری می‌شود.

خمسه تصریح کرد: به منظور تسهیل در امر خرید تضمینی گندم مراکز خرید از ساعت ۸ صبح تا آخرین کامیون حمل گندم آماده دریافت محصول از کشاورزان هستند.

به گفته‌ی وی؛ همچنین امسال ۴۰ تیم متشکل از گشت‌های سیار در مراکز جهاد کشاورزی بخش‌ها و دهستان‌ها، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها، معاونت و مدیریت‌های این سازمان بر روند خرید گندم نظارت دارند.

خمسه یادآور شد: در حال حاضر ۲۱ مرکز خرید گندم در سطح استان برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان فعال هستند.

وی از کشاورزان استان خواست: پس از برداشت گندم در اسرع وقت نسبت به تحویل گندم تولیدی مازاد بر نیاز خود به مراکز خرید تضمینی این محصول در سطح استان اقدام کنند.

کد خبر 4966243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha