پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۳۸

کمیسیون روابط خارجی پارلمان مصر خواستار شد :

از سرگیری روابط کامل دیپلماتیک قاهره با تهران

از سرگیری روابط کامل دیپلماتیک قاهره با تهران

در گزارشی که کمیسیون روابط خارجی پارلمان مصر به وزارت امورخارجه این کشور ارائه داد، بر از سرگیری روابط کامل دیپلماتیک بین تهران و قاهره تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل ازپایگاه اینترنتی ایلاف، وزارت امورخارجه مصر یادداشتی درمورد روابط قاهره و تهران از سوی کمیسیون روابط خارجه پارلمان این کشور دریافت کرد که در آن بر از سرگیری روابط کامل دیپلماتیکی بین تهران و قاهره تاکید شد.

یادداشت مذکور که درآن بر ازسرگیری روابط دو کشور تاکید شد، ازسوی جمعی از کارشناسان و دیپلمات های سابق ، سیاستمداران، اساتید دانشگاه ها و نمایندگان پارلمانی تهیه شد.

در این نامه همچنین خواسته شد تا از سرگیری روابط بین ایران ومصر با توجه به تغییرات منطقه ای و بین المللی باشد.

در این گزارش همچنین توصیه شد که ادامه قطع روابط دیپلماتیک قاهره با تهران به نفع مصر نیست و تاکید شد که مصر با توجه به اهمیت تاریخی و سیاسی و با توجه به منافع مختلفش نباید داخل مناقشات ایران و غرب شود، بلکه باید نقش عربی فعالی را درمنطقه ایفا کند.

در گزارش کمیسیون روابط خارجه پارلمان مصرتاکید شد، این کشور به لحاظ ویژگی تاریخی ، مذهبی و اجتماعی خود می تواند، پلی بین شیعیان و اهل تسنن شود، چرا که مصر تعصب ضد شیعی را به خود ندیده است وشاید به علت فرهنگ خود و با توجه به میراث حکومت فاطمیان، مصر ازدیگر کشورهای اهل تسنن به اعتقادات شیعیان نزدیکتراست.

کد خبر 496709

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha