پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

سازمان دیده بان حقوق بشر:

۲ جوان بحرینی در آستانه اعدام قرار دارند

۲ جوان بحرینی در آستانه اعدام قرار دارند

سازمان دیده بان حقوق بشر با اشاره به اینکه محمد رمضان و حسین موسی دو جوان بحرینی در آستانه اعدام قرار دارند، خواستار آزادی فوری آنها شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان دیده بان حقوق بشر اعلام کرد که دو جوان بحرینی در معرض خطر اعدام قرار دارند.

بر اساس این گزارش؛ دیوان عالی بحرین اعلام کرد که دوشنبه پیش رو  رای نهایی خود را در پرونده دو جوان محکوم به اعدام به نامهای محمد رمضان و حسین موسی اعلام خواهد کرد.

قرار است که روز  دوشنبه ۱۳ جولای جاری، محمد رمضان و حسین موسی در برابر دادگاه تجدید نظر قرار گیرند و این آخرین مهلت برای استنیاف حکم اعدام ظالمانه علیه این دو جوان بحرینی خواهد بود.

سازمان دیده بان حقوق بشر از متحدان رژیم بحرین یعنی آمریکا و انگلیس خواست که به منامه فشار وارد کنند تا اجازه تحقیقات مستقل بین المللی را درباره  محمد رمضان و حسین موسی و شکنجه شدن آنها از سوی پلیس بحرین بدهد.

این سازمان همچنین از بحرین خواست که سریعا این دو را آزاد کند یا محاکمه عادلانه ای مجددا برای آنها برگزار کند.

کد خبر 4969346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha