پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

دستگیری زن و شوهر اسلامشهری کلاهبردار در فضای مجازی

دستگیری زن و شوهر اسلامشهری کلاهبردار در فضای مجازی

اسلامشهر- فرمانده انتظامی اسلامشهر از دستگیری زن و شوهر اسلامشهری که در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری می کردند، خبر داد.

سرهنگ مهدی کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر از دستگیری اعضا باندی که با فریب مردم در فضای مجازی پول آنها را به سرقت می‌برد، خبر داد و افزود: این باند با تلاش مأموران پلیس فتا شناسایی و دستگیر شدند.

وی در تشریح نحوه کلاهبرداری این باند گفت: در این باند یک زن و شوهر با هک صفحات اینستاگرامی از فالوورهای وی درخواست پول می‌کردند.

فرمانده انتظامی اسلامشهر ادامه داد: با توجه به این که بانک اطلاعاتی پلیس کامل بود و شخص کلاهبردار نیز سابقه دار بود، بلافاصله شناسایی و دستگیر شد و در ابتدای امر به ۳۵ میلیون تومان کلاهبرداری اعتراف کرد، که در ادامه با شناسایی ۱۶۰ نفر از افرادی که توسط این مجرمین هک شده بودند، به ۲۶۰ میلیون تومان کلاهبرداری دیگر نیز اعتراف کردند.

کد خبر 4970104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha