پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ تیر ۱۳۹۹، ۹:۴۳

معاون استاندار یزد هشدار داد:

تعاونی‌های مسکن از ساخت‌وسازهای غیرمجاز اجتناب کنند

تعاونی‌های مسکن از ساخت‌وسازهای غیرمجاز اجتناب کنند

یزد- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ‌یزد به شرکت‌های تعاونی مسکن دولتی استان در رابطه با موضوع ساخت و سازهای غیر مجاز تذکر جدی داد.

محسن صادقیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برخی ساخت و سازهای غیرمجاز که توسط تعاونی‌های مسکن انجام شده است، اظهار داشت: بررسی‌های انجام شده در موضوع تخلفات ساخت و ساز در استان نشان می‌دهد برخی از شرکت‌های تعاونی مسکن ادارات، نهادها، سازمان و شرکت‌های دولتی یا وابسته به دولت نسبت به خرید زمین‌های با کاربری غیر مسکونی در خارج از محدوده شهر و تفکیک آن برای فروش به اعضای خود اقدام می‌کنند.

معاون عمرانی استاندار با تذکر جدی به این تعاونی‌ها ادامه داد: شرکت‌های تعاونی مذکور شامل قانون منع فروش بوده و چنین اقداماتی تخلف محسوب می‌شود.

صادقیان افزود: به طور قطع از این موارد چشم‌پوشی نمی‌شود و با چنین مواردی برخورد و از اجرای کار آنها جلوگیری می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تاکید کرد: در صورت عدم تمکین، ادامه فعالیت و پرداختن به تفکیک‌های غیرمجاز و خرید و فروش در خارج از محدوده شهرها و روستاها مجوز و گواهی صلاحیت این شرکت‌ها ابطال خواهد شد.

کد خبر 4971728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha