پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ تیر ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳

زمان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن به تعویق افتاد

زمان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن به تعویق افتاد

زمان برگزاری مرحله اول آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن که مقرر بود ۲۷ تیرماه برگزار شود به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام سازمان دارالقرآن الکریم، به دلیل تداوم بیماری کرونا در کشور و نیز جهت حفظ سلامتی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم، زمان برگزاری مرحله اول پانزدهمین دوره آزمون که پیش از این ۲۷ تیرماه اعلام شده بود، به تعویق افتاد.

مقرر بود تا این آزمون یک روز پس از آزمون دکترا برگزار ‎شود که به دلیل شیوع بیماری کرونا، برپایی آزمون دکترا نیز به تعویق افتاد.

زمان جدید برگزاری این مرحله از آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ متعاقباً اعلام خواهد شد.

محمد رمضانی‌فرد، مدیرکل آموزش و سنجش حفظ قرآن سازمان دارالقرآن در این زمینه اظهار کرد: امیدوارم با فروکش کردن بیماری کرونا، این آزمون در بهترین شرایط برگزار شود.

وی با بیان اینکه حفاظ و شرکت‌کنندگان در آزمون برای پیگیری این موضوع باید به صورت روزانه به پایگاه اطلاع‌رسانی تلاوت سازمان دارالقرآن مراجعه کنند، گفت: با توجه به شرایط موجود، اطلاعات ثبت نامی شرکت‌کنندگان در آزمون، همان اطلاعاتی است که تا به امروز بوده و این امر بدان معنا است که تعویق زمان برگزاری آزمون موجب امکان ویرایش اطلاعات نخواهد شد.

کد خبر 4972960

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha