به گزارش خبر گزاري مهر به نقل از سفارت انگليس نماينده ويژه اين كشور در عراق در رابطه با اين ديدار گفت : اين ديدار فرصتي بسيار خوبي است كه انگليس و ايران پيرامون موضوعات مورد علاقه بحث و گفتگو كنند .
گرينستاگ در سفر به ايران درباره مسائلي چون : نقش ايران در بازسازي عراق ، مسائل مرزي ، عبور زائران ايراني براي سفر به كربلا و نجف و روند سياسي درعراق با مقامات ايراني بحث و گفتگو خواهد كرد .
وي همچنين تاكيد كرده است كه ايران علاقه وافري به تامين آينده اي باثبات و صلح آميز براي عراق دارد كه مي تواند در روند بازسازي عراق مثمرثمر باشد .اين ديدار بخشي از گفتگو هاي آتي ايران و انگليس پيرامون عراق است .
گفتني است كه در ژوئن 2003 جان سوئرز نماينده سابق انگليس در عراق از ايران ديدار كرد .
سرجرمي گرينستاك كه پيش از اين نماينده انگليس در سازمان ملل بود در دوازدهم سپتامبر 2003 به عنوان نماينده ويژه انگليس در عراق منصوب شد .
سر جرمي گرين استاك نماينده ويژه انگليس در عراق امروز براي يك ديدار يك روزه و گفتگو ي دوجانبه با مقامات ايراني پيرامون عراق وارد تهران شد .
کد خبر 49777
نظر شما