پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان:

جایگاه و محبوبیت امام جواد(ع) مزاحم حکومت های فاسد بود

جایگاه و محبوبیت امام جواد(ع) مزاحم حکومت های فاسد بود

گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: جایگاه و محبوبیت امام جواد(ع) مزاحم حکومت های فاسد بود.

حجت الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت شهادت امام جواد (ع) اظهارکرد: امام محمدتقی (ع) جوان‌ترین امامی بود که به شهادت رسید و نشان می‌دهد حاکم ظالم زمان توان تحمل این شخصیت بزرگوار را نداشته که وی را در سن کم به شهادت رساند.

وی افزود: دلیل مهم آن این است که امام (ع) حرف حق زده و توصیه و سفارش به حق می‌کرد.

ولی نژاد ادامه داد: حکومت جائر آمادگی شنیدن حرف حق را نداشت و این مسأله را در دوران زندگی بسیاری از ائمه معصوم شاهد هستیم؛ به عنون مثال، مأمون در مشهد نتوانست بزرگی امام رضا (ع) را تحمل کند و ایشان را از سر راه برداشت امری که برای امامان دیگر هم اتفاق افتاده است.

ولی نژاد گفت: حاکمان ظالم که منافع خود را در معرض خطر دیده، تصمیم می‌گرفتند که امامان معصوم را از سر راه خود بردارند؛ این عمل گاهی به شکل رسمی مانند حادثه کربلا اتفاق می‌افتاد و گاهی با دادن زهر امامان را مسموم می‌کردند.

وی تصریح کرد: امام جواد (ع) محافل علمی بزرگی داشت و در مناظرات علمی خوش می‌درخشید و این عمل مورد خوشایند حاکم زمان نبود.

ولی نژاد با بیان این که جواد یعنی سخاوت و جود، توضیح داد: طبق کلام امام محمدتقی (ع) «افضل الجود بذل الموجود» یعنی هر کس به اندازه توان خود باید ایثار و انفاق کند و کسانی که مال بیشتری دارند باید بیشتر دست نیازمندان را بگیرند.

وی تصریح کرد: با توجه به کرونا، شرایط اقتصادی برای برخی از خانواده‌ها بسیار سخت شده و باید هر کس به اندازه توان خود ایثارو بخشش کنند تا مشکلات کاهش یابد.

ولی نژاد گفت: همه باید در این شرایط به هم کمک کنیم تا مشکلات کاهش یافته و آرامش به جامعه برگردد.

کد خبر 4978279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha