به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح سهشنبه در آئین افتتاح این کارگاههای آموزشی با بیان اینکه توانمند سازی معتادین بهبود یافته کاهش آسیبهای اجتماعی را به دنبال دارد، اظهار داشت: این کارگاههای مهارتی شامل صنایع چوب، گیوه دوزی و ساخت بدلیجات، تولید و تعمیرات مبل و الکترونیک است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر بیان کرد: آموزش فنی و حرفهای با تنوع رشتهها و برگزاری دورههای آموزشی مناسب با درخواست متقاضیان میتواند در این قسمت همکاری کند.
وی افزود: این کارگاه با هدف کیفیت بهبود زندگی و کاهش آسیبهای اجتماعی با توانمند سازی افراد بهبود یافته، استقلال مالی، ارتقای سلامت روان و بهتر شدن کیفیت زندگی آنها بنا نهاده شده است.
دراهکی با تاکید بر اینکه با توجه به افتتاح این کارگاهها در پی ایجاد اشتغال و حمایت ویژه بهبود یافتگان مصرف مواد مخدر هستیم، اظهار کرد: در راستای بهبود یافتن معتادین، مطمئناً آموزش میتواند نقش مهمی داشته باشد و هدفمند کردن این فعالیت، نیازسنجی قبل از آموزش، رصد افراد بعد از درمان میتواند از موارد تأثیرگذار در به نتیجه رسیدن این کار خیر و در نهایت کمک به داشتن جامعهای سالم داشته باشد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر تصریح کرد: با همکاری آموزش فنی و حرفهای میتوان برنامههای آموزشی مناسبی برای افراد در حال درمان و کامل بهبودیافته داشت تا رغبت آنها برای مصرف دوباره مواد مخدر کمتر شده و افراد برای برقراری زندگی خود و داشتن یک شغل دائمی تلاش کنند.
نظر شما