پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۱

فرمانده سپاه قدس گیلان:

سوژه های حوزه مقاومت گیلان ظرفیت تبدیل به فیلم را دارد

سوژه های حوزه مقاومت گیلان ظرفیت تبدیل به فیلم را دارد

رشت- فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به ظرفیت های این استان در زمینه سینمای مقاومت، گفت: سوژه های حوزه ایثار و مقاومت گیلان می تواند به فیلم تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد عبدالله‌پور ظهر سه شنبه در دیدار با دست‌اندرکاران جشنواره فیلم مقاومت به ظرفیت‌های گیلان در زمینه فعالیت در سینمای مقاومت اشاره و اظهار کرد: حوزه ایثار و مقاومت استان گیلان ظرفیت‌های بسیاری برای روایت دارد.

وی با بیان اینکه می‌توانیم سوژه‌های حوزه مقاومت استان گیلان را به فیلم تبدیل کرد، گفت: یکی از راهکارهای انتقال فرهنگ مقاومت بهره گیری از ابزارهای هنری به ویژه در حوزه سینما است.

فرمانده سپاه قدس گیلان در ادامه به فعالیت بسیج در حوزه فرهنگ و هنر اشاره و تصریح کرد: امروز باید از همه ابزارهای برای هدایت جوانان در مسیر پیشبرد اهداف انقلاب بهره گیری کنیم.

ضرورت ترویج فرهنگ مقاومت

معاون فرهنگی سپاه قدس گیلان نیز در این جلسه بر ضرورت بهره‌مندی و آشنایی مردم با حوزه سینمای دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: در این زمینه از همه ظرفیت‌های استفاده می‌شود.

کامیار مهدی پور با اشاره به تهیه دو دستگاه سینمای سیار برای اکران فیلم‌های حوزه ایثار و مقاومت، گفت: خوشبختانه در حوزه روستایی با استقبال اهالی از فیلم‌های حوزه ایثار و مقاومت مواجه شده‌ایم.

وی با تأکید بر انتقال فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه، تصریح کرد: باید تلاش شود تا این فرهنگ در قالب‌های هنری در جامعه نهادینه و ترویج شود.

کد خبر 4979614

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha