پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۳۱

سامانه ثبت نام وام ودیعه مستاجران اعلام شد

سامانه ثبت نام وام ودیعه مستاجران اعلام شد

مدیرکل اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی سامانه، شرایط و مدارک ثبت نام وام ودیعه اجاره مسکن را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروانه اصلانی با حضور در خبر ۲۱ شبکه یک سیما درباره وام ودیعه اجاره مسکن گفت: ساز و کار اعطای این تسهیلات در قالب دستورالعملی که بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی تهیه می‌کنند اجرایی می‌شود، این وام به اسم مستأجر پرداخت شده اما به موجر داده می‌شود.

وی پرداخت این تسهیلات را در قالب سه مدل ۵۰، ۳۰ و ۱۵ میلیونی عنوان و اظهار کرد: اقساط وام ۵۰ میلیونی برای تهرانی ۵۴۰ هزار تومان، وام ۳۰ میلیونی برای شهرهای بزرگ ۳۲۵ هزار تومان و سایر شهرها ۱۶۰ هزار تومان است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی نرخ سود این تسهیلات را ۱۳ درصد اعلام کرد و گفت: مستأجر فقط سود این وام را پرداخت کرده و اصل وام پایان سال به بانک برگشت داده می‌شود.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه منابع این تسهیلات محدود و ۲۰ هزار میلیارد تومان است بر همین اساس مجبوریم دریافت کنندگان این تسهیلات را اولویت بندی کنیم.

به گفته اصلانی، خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی، زنان سرپرست خانوار، بازنشستگان و حقوق بگیران مشمول دریافت این وام می‌شوند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه از هفته آینده اجرای تسهیلات ودیعه مسکن آغاز می‌شود، گفت: متقاضیان باید در سامانه TEM.MRUD.IR که همان سامانه طرح اقدام ملی مسکن است ثبت نام کنند. بر اساس اولویت‌های تعیین شده افراد مشمول این تسهیلات انتخاب می‌شوند.

اصلانی تاکید کرد: مستأجران متقاضی دریافت وام ودیعه مسکن باید قرارداد ثبت شده در سامانه املاک و مستغلات را در اختیار داشته و کد رهگیری دریافت کرده باشند. همه مدارک نشان دهنده دارا بودن شرایط متقاضی باید در این سامانه بارگذاری شود که شامل عدم دریافت تسهیلات مسکن از سال ۸۹ بوده و از هیچ یک از تسهیلات دولتی وقت مسکن مانند خانه سازمانی استفاده نکرده باشند.

کد خبر 4981008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۱:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۱
      2 0
      صاحبخونه اجاره ماهانه میخواد. پول پیش میخواد چیکار؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    • نسیم IR ۰۰:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
      0 0
      تورو خدا سخت نگیریدهمه بتونن بگیرن این درسته یکی بگیره یکی نگیره بالاخره مستاجر مستاجره یعنی چی که بعضیارو تو الویت میذارین من پول پیشم هشت تومنه دارم دق میکنم
    • رضا DE ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
      0 0
      چطور میشه وام راگرفت لطفا راهنمای کنید
    • US ۲۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
      0 0
      این نشدکه ازمستاجرحمایت کرددرصدشومستاجرواریزخواهدکرداونوقت بایدپول هم درآینده مال مستاجربایدباشد یا این دولت مستاجرها را هم وطن نمیشناسد درکشورهای خارجی دولت تمام وام هارا بدون ضامن میدهد کم درصدو
    • IR ۲۳:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۲
      0 0
      دولت اگه فکر مردم هست باید تو اجاره خونه کمک مردم بکنه صاحب خونها آجارها را بیشتر بالا بردن که برای پرداختش مردم به مشکل میخورن اجاره ماهی یک و نیم میلیون یا دو میلیونی کمر مردم را شکسته