مهرداد قارداشی دبیر فدراسیون تنیس روی میز ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فدراسیون به مربیان خارجی خود اعتماد کامل دارد، گفت: تیم ایران درحال حاضر با محوریت مربیان ایرانی از حضور یک مربی خارجی ازکشور کره بهره می برد و شرایط خوبی هم دارد مربیان ایرانی به دلیل شناخت خود از ورزشکاران و فضای موجود و مربیان خارجی با شناخت خوبشان از وضعیت تکنیکی و علم روز جهان در این رشته موجبات رشد بیشتری را در تنیس روی میز فراهم کرده اند. فدراسیون پینگ پنگ ایران در هر شرایطی باید پاسخگوی مسائل تیم باشد و شاید به همین دلیل با کنار هم قرار دادن مربیان ایرانی در کنار مربی خارجی تا حدی نفوذ خود رادر تیم حفظ کرده تا بتواند تسلط بیستری برشرایط ورزشکار و اردو داشته باشد .
وی با تاکید بر اینکه تنیس روی میز ایران روند رو به رشدی داشته گفت: مقایسه بین رشته ها باید معقول باشد در شرایطی که فوتبال ایران به عنوان یک رشته ورزشی ، با سرمایه چندین برابر ما رتبه 42 جهان را دارد ، تنیس روی میز ایران با فاصله ای چند برابر و شرایطی کاملا متفاوت در بین 140 کشور درجایگاه 41 جهان می ایستد.
قارداشی در پاسخ به اینکه چرا برای ورزشکاران تیم ملی اردو و مسابقه تدارکاتی با کشورهای دیگر نداریم، افزود: هزینه های برگزاری چنین مسابقاتی حضور یا برگزاری اردویی مشترک بسیار زیاد است. برای برگزاری مسابقات با کشورهای همسایه هم باید گفت که کشورهای همسایه ما ضعیف تر از ما هستند بنا براین برگزاری مسابقات دوستانه یا اردو به نفع ما نیست. ما باید به سراغ کشورهایی برویم که ازنظر تکنیکی شرایطشان و وضعیتشان ازما کمی بالاتر باشد. در مراحل بعدی هم پله پله به سراغ تیم های بالاتر رفته و زمینه رشد را فراهم می کنیم.
دبیرفدراسیون پینگ پنگ ایران تصریح کرد: با همین اتفاق نظر درخصوص مربیانی که چند پله از ما بالاتر بوده باشند به سراغ مربیان کره ای رفته ایم و حتی پای بازیکنان این کشور را هم به ایران باز کرده ایم. در حقیقت این ورزشکاران با حضور در لیگ های ما و اردوهای تمرینی تیم ملی، بازیکن تمرینی ورزشکاران ما هستند کره ای ها رتبه 26 جهان را دارند و اگرشرایط به همین منوال طی شود به مرور با افزایش رنکینگ های جهانی و آسیایی می توانیم به آنها برسیم.
وی در پایان به رشد قابل ملاحظه تنیس در بخش بانوان اشاره کرد و گفت: در بخش بانوان ورزشکاران ما بعد از 25 سال وارد بخش حرفه ای کار شده اند و نام خود را در رنکنیگ جهانی ثبت کرده اند. در این بخش نیاز به سرمایه گذاری و برنامه ریزی وجود دارد با همین هدف و در اولین قدم مجوز حضور ورزشکاران خارجی را در لیگ های برتر صادرکردیم که در سال گذشت شاهد حضور اولین نفرات خارجی دارای رنکینگ جهانی و با سابقه شرکت در مسابقات المپیک در لیگ های برتر بانوان بودیم که قطعا اگر این روند ادامه یابد پینگ پنگ بازان زن کشورمان روند صعودی بهتری را خواهند داشت.
نظر شما