پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۳۵

جذب گردشگر مذهبی نیازمند تامین زیر ساخت ها است

جذب گردشگر مذهبی نیازمند تامین زیر ساخت ها است

مشهد - خبرگزاری مهر : رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت : جذب گردشگر مذهبی مثل سایر انواع گردشگران نیازمند تامین زیر ساخت های فرهنگی و اجتماعی است .

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد ، سید طاها هاشمی صبح امروز در جمع خبرنگاران در مشهد افزود : جذب گردشگر مذهبی در اولویت اول سازمان قرار دارد زیرا ورود این نوع گردشگران به کشور عوارض منفی ندارد .

 

وی تصریح کرد : کشور ما دارای یکسری ارزش ها و قوانین است که در واقع همین دغدغه در گذشته باعث توقف ورود گردشگران به ایران می شد ، اما در حال حاضر با جذب گردشگران مذهبی بدون لطمه وارد شدن به ارزش ها می توانیم سهم خود را از بازار جهانی گردشگری طلب کنیم .

 

هاشمی با اشاره به برخی کمبودها و زیر ساخت ها خاطرنشان کرد : متاسفانه ما هنوز فرهنگ برخورد با خارجی ها ، تامین خدمات و اسکان مطلوب برای آنها را نداریم که این مسئله تاثیرات بسیار نامطلوبی بر میزان ورود گردشگران می گذارد .

 

رئیس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی استفاده از اصطلاح گردشگری دینی را نادرست خواند و گفت : اصطلاح گردشگری دینی یا مذهبی در نظامی که همه چیز آن دینی است آنچنان که باید کاربرد ندارد و چنین واژه هایی در جوامع سکولار قابل استفاده است .

 

وی با بیان این مطلب که یکی از شاخص های جذب گردشگر در ایران ، جاذبه های مذهبی است ، تاکید کرد :  ایران پس از عربستان و عراق پر جاذبه ترین کشور اسلامی از نظر داشتن اماکن مذهبی و بقاع متبرکه است و اگر از 250 ملیون شیعه در جهان تنها 10 درصد آنان در طول سال به ایران سفر کنند ، سالانه 25 میلیون گردشگر اماکن مذهبی خواهیم داشت .

 

هاشمی جاذبه های دینی ایران را تنها به اماکن مذهبی شیعی ندانست و یادآور شد : وجود بیش از پنجاه کلیسا و اماکن مقدس دیگر ادیان در ایران می تواند محلی مناسب برای جذب گردشگران علاقمند باشد .

 

وی در ادامه اظهار داشت : گردشگری از جمله مواردی است که تاثیر اقتصادی آن بر تمامی لایه های اجتماعی جامعه نمایان است به همین خاطر به همان میزان که بر افزایش توان جذب گردشگر سرمایه گذاری می نمائیم باید برای فرهنگ سازی و تعامل با گردشگران خارجی نیز برنامه ریزی ، آموزش و فعالیت کنیم . 

کد خبر 498467

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha