۶ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۱۶

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد:

تسریع در ایجاد امضای دیجیتال با همکاری قوه قضائیه

تسریع در ایجاد امضای دیجیتال با همکاری قوه قضائیه

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه موضوع کد شغلی نیز با جدیت پیگیری شود، گفت: امضای دیجیتال و تمبر الکترونیک باید با همکاری قوه قضاییه اجرایی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، علی آقا محمدی در مراسم رونمایی از نسخه الکترونیکی سفته و تسهیلات و اعتبارات دیجیتال گفت: باید از ظرفیتی که در بازار سرمایه و بورس به وجود آمده، به بهترین شکل استفاده شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: باید نظام مشخصی برای اعتبار سنجی مشتریان ایجاد شود.

وی اضافه کرد: در بازار سرمایه باید از فرصتی که به وجود آمده و نقدینگی که اقشار مختلف مردم از محصلین، روستاییان تا کارگران به این بازار منتقل کرده‌اند به بهترین شکل استفاده شود و سرمایه گذاری‌ها با سرعت شکل بگیرد.

آقا محمدی گفت: در حوزه امضای دیجیتال و تمبر الکترونیک باید با همکاری قوه قضائیه رو به جلو حرکت کنیم و موضوع کد شغلی نیز با جدیت پیگیری شود.

وی افزود: باید در سیستم بانک‌ها، مردم بتوانند با استفاده از نظام اعتباری به صورت ماهانه خرید انجام دهند و در پایان ماه، آن را تسویه کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت‌: همچنین شرکت‌هایی که دارایی نامشهود دارند باید در بورس تحت تابلوی بورس دانش اعتبار پیدا کنند.

لزوم حرکت به سمت بانکداری دیجیتال

فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در این مراسم، گفت: اعطای تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، به صورت الکترونیکی در یکی از بانک‌ها از امروز اجرایی می‌شود و پیگیری می‌کنیم تا به تدریج در بقیه بانک‌ها نیز به این سمت حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه دیجیتالی و هوشمند شدن اقتصاد، به بهبود فضای کسب و کار کمک می‌کند گفت: هم اکنون رتبه ایران در فضای کسب و کار در دنیا ۱۴۰ است.

دژپسند افزود: باید به سمت بانکداری دیجیتال حرکت کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: رشد اقتصادی نیازمند سرمایه‌گذاری و تأمین مالی و همچنین استفاده از ظرفیت‌های خالی تولید است که دیجیتال و هوشمند سازی اقتصاد به این فرآیند کمک می‌کند.

رونمایی از نسخه الکترونیکی سفته

معاون وزیر اقتصاد نیز در این مراسم گفت: نسخه الکترونیکی سفته د ر گام نخست برای تسهیلات حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا آغاز می‌شود و به سایر تسهیلات تسری خواهد یافت.

محمد علی دهقان دهنوی افزود: دلیل اصلی ضعف در رشد اقتصادی در کشور موضوع تأمین مالی است و اگر تنگناهای اعتباری را رفع کنیم بیشترین نقش را در رشد و توسعه دارد.

وی افزود: یکی از مشکلات کشور این است که اعتبارات به اندازه به دست مردم نمی‌رسد و مردم قادر نیستند دارایی‌های خود را به عنوان وثیقه برای دریافت اعتبارات قرار دهند و فرآیند اعطای اعتبار پیچیدگی و زمان‌بری طولانی دارد.

وی گفت: این طرح یکی از طرح‌ها در راستای راهبرد کلی توسعه اقتصاد هوشمند و گسترش ابزارهای الکترونیکی برای تسهیل فضای کسب و کار در وزارت اقتصاد است.

کد خبر 4984774

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha