به گزارش خبرنگار مهر، روز سه شنبه لطف الله سیاهکلی رئیس مجمع نمایندگان استان به همراه ابوالفضل یاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، یدالله ملکی مدیرعامل شرکت آب منطقهای، احمدپور فرماندار آبیک و حجت الاسلام میر امینی امام جمعه آبیک از طرح انتقال آب از سد طالقان به استان قزوین بازدید کردند و در جریان روند اجرای این طرح مهم قرار گرفتند.
یدالله ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح انتقال آب از سد طالقان از ۱۵ سال پیش به عنوان یکی از مطالبات مهم آبی استان مطرح شده تا مشکل دیرین آب شرب شهرستان آبیک و ۱۳ شهر دیگر را برطرف کند که در سالهای اخیر با جدیت پیگیری شده و وارد فاز عملیاتی شده است.
وی بیان کرد: این طرح شامل یک خط انتقال به طول ۳۲۰ کیلومتر و یک تصفیه خانه به ظرفیت ۹۰ میلیون متر مکعب در سال است که برای تکمیل آن ۱,۷۰۰ میلیارد تومان لازم است.
ملکی تصریح کرد: با اجرای این طرح و انتقال ۶۰ میلیون مترمکعب آب از سد طالقان در سه سال آینده آب شرب ۱۴ شهر و ۱۹۴ روستا در استان قزوین تأمین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان قزوین یادآور شد: این پروژه ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تزریق ۷۰ میلیارد تومان فاز اول این طرح برای تأمین آب شرب شهرستان آبیک تا شهریور ماه سال آینده تکمیل خواهد شد.
مسئولان استان قزوین همچنین از نیروگاه سد طالقان، تصفیه خانه آب شرب زیاران، شبکه آبیاری دشت قزوین و خط انتقال آب سد طالقان بازدید کردند.
نظر شما