پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۳۸

استقرار نمایندگان سازمان بازرسی در فدراسیون اتومبیلرانی

استقرار نمایندگان سازمان بازرسی در فدراسیون اتومبیلرانی

بازرسان سازمان بازرسی کل کشور برای بررسی عملکرد رئیس سابق در فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری مستقر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عملکرد چهار ساله محمود صیدانلو سوالاتی را برای سازمان بازرسی ایجاد کرده که در همین راستا قرار است نمایندگان این سازمان با استقرار در محل فدراسیون، مدارک و مستندات را بررسی کنند تا ابهامات به طور کامل برطرف شود.

واگذاری چند ساله تمام امتیاز فدراسیون به یک شرکت تبلیغاتی، ابهامات در ثبت نام و واگذاری امتیاز موتورهای خارجی توسط فدراسیون و برخی شکایات ورزشکاران و قهرمانان مربوط به عملکرد دوره ریاست وی و … پای سازمان بازرسی را به فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی باز کرده است.

کد خبر 4985205

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha