به گزارش خبرگزاری مهر، سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به این ظرفیت تشکلهای شاهد و ایثار تاکید کرد: حفظ انقلاب در حالی که دشمنان برای انحراف آن خیز برداشتهاند، نه کار بنیاد شهید که کار تشکلهای ایثارگران است.
وی اذعان داشت: بنیاد شهید در نهایت دارای ساختاری اداری و حکومتی است، وقتی امام (ره) فرمودند: نگذارید انقلاب به دست نامحرمان بیفتد، خطابشان عمق جامعه ایثارگری بود که تجلی آن هم تشکلهای ایثارگری است چون توسط خود این عزیزان اداره میشوند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: تشکلها، پل ارتباطی بنیاد شهید با جامعه هدف و جامعه بیرونی هستند. اگر به این موضوع اعتقاد داریم، باید برای آن برنامهریزی کرده و آن را پشتیبانی کنیم. اگر بخواهیم فقط شعار بدهیم و به آن رسیدگی نکنیم، این پل فرو میریزد. این در حالی است که با کمی تأمل متوجه میشویم از این پل میتوان هر بار سنگین را عبور داد. هیچ وزارت خانهای اینچنین سرمایهای ندارد و سازمانهای مردم نهاد ایثارگری را اتحاد و انسجام با یکدیگر و حمایت بدون نگاه سیاسی از جامعه هدف توصیه کرد.
سپس عادل مهری، مدیرکل اداره دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر به معرفی اعضای دبیرخانه تشکلها پرداخت و گفت: این تشکلها در چهار کمیسیون مختلف بهداشت و درمان، حقوقی و بینالملل، اجتماعی و فرهنگی و همچنین اقتصاد مقاومتی تقسیم شدهاند.
با توجه به اهمیت سازمانهای مردم نهاد در خدمت رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران، اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با رؤسای کمیسیونهای تشکلهای شاهد و ایثارگر دیدار کرد.
نظر شما