پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵

مدیردرمان تامین اجتماعی استان مرکزی خبر داد؛

تسویه مطالبات تمامی مراکزدرمانی طرف قراردادبا تامین اجتماعی مرکزی

تسویه مطالبات تمامی مراکزدرمانی طرف قراردادبا تامین اجتماعی مرکزی

اراک- مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: تمامی مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد با تامین اجتماعی استان کرمانشاه تا پایان سال ۹۸ پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح اله سهرابی اظهار کرد: یکی از استراتژی‌های مدیریت ارشد سازمان، ارتقای سطح خدمات درمانی و اعتباربخشی به دفترچه‌های درمان با پرداخت به موقع مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی است.

وی با بیان اینکه سال گذشته در همین زمان ۱۸ ماه بدهی معوق و انباشت شده به مراکز درمانی وجود داشته است، عنوان کرد: در حال حاضر صد درصد مطالبات تمامی مراکز درمانی دانشگاهی و خصوصی طرف قرارداد تا پایان سال ۹۸ پرداخت شده است و حتی یک ریال معوقه به مراکز درمانی نداریم.

به گفته وی در سال جاری نیز ۶۰ درصد علی الحساب به دانشگاه‌های علوم پزشکی برای اسناد ارائه شده مربوط به فروردین و اردیبهشت پرداخت کرده‌ایم.

سهرابی افزود: این کار موجب احیای اعتبار دفترچه‌های درمانی سازمان تأمین اجتماعی و بهبود خدمت‌رسانی مراکز درمانی به بیمه شدگان و بازنشستگان شده است، همچنین در ایام شیوع کرونا با تقویت بنیه و توان مالی بیمارستان‌های دانشگاهی ارائه خدمات به هموطنان را تسهیل کرد.

کد خبر 4990054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha