پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۴۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

۲۳ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در کردستان شناسایی شدند

۲۳ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در کردستان شناسایی شدند

سنندج - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی ۲۳ بیمار جدید وکلا ویروس کرونا در این استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانه‌های استان کردستان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در مجموع ۲۳ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان کردستان شناسایی شده‌اند.

وی با اشاره به شمار بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان کردستان تا ظهر امروز، گفت: در حال حاضر ۱۴۳ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کردستان بستری هستند.

وی با بیان اینکه شهرستان سنندج دارای بیشترین بیمار مبتلا به کرونا است، عنوان کرد: هم‌اکنون در بیمارستان توحید سنندج ۶۶ نفر، بیمارستان بعثت سنندج ۲ نفر و بیمارستان کوثر سنندج ۱۷ نفر بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: در حال حاضر در امام خمینی (ره) سقز ۱۷ نفر، بوعلی مریوان ۲ نفر، فجر مریوان ۱۳ نفر، شهید بهشتی قروه ۱۰ نفر، امام حسین بیجار هفت نفر، بیمارستان سینای کامیاران ۲ نفر، رازی بانه ۶ نفر، شهدای دهگلان یک نفر و صلاح‌الدین بانه یک نفر بستری هستند.

رضاعی به وضعیت بیماران بدحال در بیمارستان‌های سطح استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: هم‌اکنون ۳۵ نفر بیمار مبتلا به کرونا در بخش ویژه (آی. سی.یو) بستری هستند.

وی آمار فوت شدگان بر اثر بیماری کرونا در استان کردستان از ابتدا تاکنون را ۴۱۴ نفر عنوان کرد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته خوشبختانه هیچ بیمار کرونایی جان خود را از دست نداده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: تا ظهر امروز ۷۹ نفر در سقز، ۱۴۲ نفر در سنندج، ۳۴ نفر در قروه، ۳۱ نفر در بانه، ۲۳ نفر در مریوان، ۲۵ نفر در بیجار، ۳۸ نفر در کامیاران، ۳۲ نفر در دیواندره و ۱۰ نفر در دهگلان جان خود را از دست داده‌اند.

وی با اشاره به نظارت دانشگاه علوم پزشکی بر دفن افراد فوت شده به‌دلیل ابتلاء به ویروس کرونا، بیان کرد: همه موارد به‌صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل‌های مرتبط با این کار که از سوی وزارت بهداشت اعلام شده، دفن شده‌اند.

رضاعی خطاب به مردم استان کردستان گفت: روند فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، اجرای اصول بهداشتی و قرنطینه را تا قطع زنجیره این ویروس مهلک رعایت کنید در غیر این صورت افزایش تعداد زیاد مبتلایان و مرگ بر اثر کرونا در استان را شاهد خواهیم بود.

کد خبر 4992041

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha