پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ خرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۱۷

300 میلیون دلار از اعتبارات ارزی احیاء بافت فرسوده به تهران اختصاص یافت

300 میلیون دلار از اعتبارات ارزی احیاء بافت فرسوده به تهران اختصاص یافت

معاون هماهنگی امور عمرانی وزیر کشور گفت: در سال 84 برای احیاء بافت فرسوده تهران طی سال 85 حدود 300 میلیون دلار از اعتبارات کشوری به تهران اختصاص یافت .

مهندس سید مهدی هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بخشی از 300 میلیون دلار اعتبارات اختصاص یافته برای احیاء بافت فرسوده تهران در سال گذشته جذب نشد بنابراین با داشتن گزارش های تکمیلی می توان میزان دقیق جذب این اعتبار را در سال گذشته مشخص کرد.

وی اظهار داشت: محدودیتی در خصوص جذب اعتبار برای بافت های فرسوده در تهران وجود ندارد و در صورتی که مقدمات آن زودتر آماده شود می توان از این اعتبارات استفاده کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی وزیر کشور تصریح کرد: در خصوص اختصاص اعتبار برای بافت های فرسوده، تهران اولویت دارد که اگر مراحل اداری آن سریعتر آماده شود سعی می کنیم بخش عمده ای از اعتبار ارزی یک میلیارد دلاری برای احیاء بافت فرسوده را به این شهر اختصاص دهیم.

هاشمی گفت: به طور معمول روند کار برای تصویب مراحل لازم برای استفاده از اعتبار بافت های فرسوده در تهران پیچیده تر است اما چون تهران در این زمینه سابقه و عملکرد خوبی داشته است نباید در این زمینه مشکلی وجود داشته باشد.

کد خبر 499342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha