پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۱۶

در تفاهم نامه آموزش و پرورش و نیروی دریایی منطقه یکم ارتش:

توسعه هنرستان علوم و فنون دریایی بندرعباس با اولویت جذب و اشتغال

توسعه هنرستان علوم و فنون دریایی بندرعباس با اولویت جذب و اشتغال

بندرعباس - فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش گفت: هنرستان وابسته علوم و فنون دریایی با اولویت اشتغال دانش آموختگان این هنرستان در رشته های مورد نیاز نیروی دریایی ارتش راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار دوم ستاد مجتبی محمدی عصر یکشنبه در آئین انعقاد تفاهم نامه توسعه هنرستان وابسته علوم و فنون دریایی منطقه یکم نیروی دریایی ارتش بیان داشت: تعداد زیادی از نیروهای نظامی حوزه دریایی ارتش در بندرعباس مستقر هستند که سهم استان هرمزگان در جذب نیروهای متخصص رضایت بخش نیست.

وی افزود: جذب نیروهای بومی مسائل و مشکلات مختلف نیروهای غیر بومی را ندارند و در همین راستا جذب نیروی بومی در اولویت و رویکرد جدید نیروی دریایی قرار گرفته است و برای تحقق این هدف به دنبال توسعه هنرستان علوم و فنون دریایی در ناحیه دو بندرعباس هستیم.

دریادار دوم محمدی ادامه داد: این هنرستان می‌تواند یکی از منابع مهم تربیت و تأمین نیروی انسانی کارآمد و ماهر در رشته‌های مختلف مورد نیاز نیروی دریایی ارتش باشد.

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش از اولویت جذب و به کارگیری فارغ التحصیلان این هنرستان در نیروی دریایی ارتش خبر داد و گفت: هنرستان علوم و فنون دریایی ناحیه دو بندرعباس با محوریت رشته‌های مورد نیاز نیروی دریایی ارتش نظیر دریانوردی، مخابرات و الکترونیک، مکانیک دریایی و غیره در سال جدید اقدام به جذب نیرو می‌کند و دانش آموختگان این هنرستان‌ها بعد از اخذ دیپلم در اولویت بکارگیری و جذب در نیروی دریایی ارتش قرار دارند.

دریادار دوم محمدی اضافه کرد: نیروی دریایی ارتش می‌تواند در زمینه فراهم آوردن زیر ساخت‌ها و تأمین تجهیزات و نیز در اختیار قرار دادن نیروهای متخصص به آموزش و پرورش یاری رساند تا با همکاری دوجانبه شرایط تربیت نیروی انسانی بومی بیش از پیش مهیا گردد.

موسی دادی زاده مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان با تقدیر از دیدگاه آینده نگر و جامع فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش گفت: این پنجمین هنرستان علوم و فنون دریایی است که در استان هرمزگان و در راستای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز نیروی دریایی ارتش و بنادر و دریانوردی راه اندازی می‌شود.

وی افزود: را اندازی این چنین هنرستان‌هایی در استان هرمزگان با دارا بودن بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرزهای آبی می‌تواند گام مؤثری در تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه اقتصاد دریا محور باشد.

دادی زاده تصریح کرد: ما از پیشنهاد نیروی دریایی ارتش در ایجاد هنرستان علوم و فنون دریای استقبال می‌کنیم و در به ثمر رسانیدن این مهم از هیچ کوشش و همکاری دریغ نمی‌کنیم.

کد خبر 4994324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha