به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون ورزشهای همگانی، در این نشست مقرر شد فدراسیون زمینه پرورش ۲۰۰۰ مربی بازی ورزش و کودک را در ۲۰۰۰ مهد قرآنی سراسر کشور فراهم نموده و بسیج نیز زمینههای لازم برای در خدمت گذاشتن ۵۰۰۰۰ پایگاه بسیج کشور در راستای هدف همگانی شدن ورزش و کاهش کم تحرکی را فراهم نماید.
تجهیز ۲۰۰ تیم جهادی متخصص در راستای ارایه خدمات مشاوره ورزشی و تندرستی و همچنین تفاهم برای برگزاری جشنواره ورزشی بسیجیان سراسر کشور با شعار «مسجد محور نشاط و معنویت» از دیگر مصوبات این نشست بود.
میرجلیلی ضمن ابراز خرسندی از رویکرد فعال و رو به جلوی فدراسیون ورزشهای همگانی، از همکاری و به اشتراک گذاری ظرفیت های بسیج خبر داد و افزود: همگانی شدن ورزش بدون همکاری اثربخش نهادهای مردمی و انقلابی غیرممکن است.
نظر شما