پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶

در طول یک هفته اخیر؛

کابل: ۱۷۵ غیرنظامی در حملات طالبان کشته و زخمی شده‌اند

کابل: ۱۷۵ غیرنظامی در حملات طالبان کشته و زخمی شده‌اند

سخنگوی وزارت کشور افغانستان اعلام کرد: در طول یک هفته اخیر، ۱۷۵ غیرنظامی در حملات طالبان کشته و زخمی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری بی‌بی‌سی، وزارت کشور افغانستان امروز دوشنبه اعلام کرد: بر اثر حملات طالبان در یک هفته گذشته، ۱۷۵ غیرنظامی کشته و زخمی شده اند.

«طارق آرین» سخنگوی وزارت کشور افغانستان با انتشار یک پیام تصویری در این خصوص اعلام کرد که این غیرنظامیان بر اثر عملیات ها و مین های جاسازی شده طالبان جان خود را از دست داده اند.

بر اساس اعلام سخنگوی وزارت کشور افغانستان، در پی خشونت‌های طالبان در یک هفته اخیر، ۸۰ غیرنظامی کشته و ۹۵ نفر هم زخمی شده‌اند.

این در حالیست که طالبان تا کنون به پیام سخنگوی وزارت کشور افغانستان در این باره واکنشی نشان نداده است.

گفتنی است، لویی جرگه مشورتی صلح افغانستان شنبه هفته جاری با آزادی ۴۰۰ زندانی دیگر طالبان موافقت کرد. این افراد به جرایم سنگینی متهم بودند و دولت کابل از آزادی آنها امتناع کرده، تصمیم گیری در این خصوص را از لوئی جرگه درخواست کرده بود.

از سوی دیگر، طالبان آغاز مذاکرات بین‌الافغانی را به آزادی ۵ هزار زندانی ازجمله این ۴۰۰ نفر مشروط کرده است.

کد خبر 4995412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha