مجتبی ناجی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به ریزش ثبت نام نوآموزان در مقطع پیش دبستانی و واحدهای مهدکودک در سال تحصیلی جاری اظهار داشت: از آنجا که واحدهای مهدکودک و پیش دبستانی غیردولتی هستند منابع مالی آنها با مشکل مواجه شده است.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش استقبال والدین از مراکز مهدکودک و پیش دبستانی پیش بینی میشود واحدهای زیادی به تعطیلی ناخواسته تن دربدهند.
معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به افزایش مرخصی سالانه واحدهای مهدکودک و پیش دبستانی در سال تحصیلی جدید گفت: بالغ بر ۵۰ مهدکودک در استان اصفهان فعالیت خود را در سال تحصیلی آتی معلق کرده اند.
وی اضافه کرد: با توجه به نیاز مادران شاغل به ویژه مادران کادر درمان لازم است واحدهای مهدکودک و پیش دبستانی برای نگهداری فرزندان آنها فعال باشد.
ناجی با اشاره به اینکه طیفی از جامعه نیازمند خدمات واحدهای مهدکودک و پیش دبستانی هستند، تصریح کرد: راهکارهای جایگزینی نظیر توسعه آموزش بر بستر فضای مجازی، پروتکلهای پیشنهادی از طریق فضای مجازی رایج، به ارائه آموزش به نوآموزان میپردازند.
نظر شما