پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۰۴

گزارش تمرین سرخپوشان؛

کریم باقری غایب پرسپولیس در سیرجان/ بشار رسن اختصاصی تمرین کرد

کریم باقری غایب پرسپولیس در سیرجان/ بشار رسن اختصاصی تمرین کرد

مربی تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت نمی تواند این تیم را در سفر به سیرجان همراهی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، شاگردان گل‌محمدی امروز از ساعت ۱۶ تمرین خود را در زمین ورزشگاه کاظمی آغاز کردند. پیش از شروع تمرین بازیکنان با حضور گل‌محمدی به کار با توپ و نگه‌داشتن توپ روی هوا پرداختند که باعث ایجاد فضایی شاد شده بود.

تمرین با گرم کردن و سپس انجام آقاوسط در قالب سه گروه آغاز شد. مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال هدفمند هم بخش‌های بعدی تمرین بود.

بشار رسن امروز اختصاصی زیر نظر کادر پزشکی تمرین کرد. همچنین کریم باقری که در تمرین روز گذشته مصدوم شده بود امروز در تمرین غایب بود و نمی‌تواند تیم را در سفر به سیرجان همراهی کند.

پرسپولیسی‌ها بعد از تمرین بلافاصله راهی فرودگاه شدند تا با پرواز چارتر راهی سیرجان شوند.

کد خبر 4998390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha