سعید بکتاش در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان گفت : در سازمان میراث فرهنگی و گرشگری علاوه بر طرح جامعی که دنبال می کنیم برنامه های دیگری را نیز در دستور کار قرار داده ایم که آموزش و ترویج صنایع دستی در دو بخش عمومی و خصوصی ، حمایت از ایجاد شهرک های صنایع دستی ، موزه ملی صنایع دستی، تقویت مراکز فنی و حرفه ای و برنامه مبارزه با ورود کالای خارجی به ویژه در میدان امام از جمله این برنامه ها است .
وی افزود : اصفهان با سابقه چهار هزار ساله فرهنگی دارای وظیفه خطیری در خصوص تولید صنایع دستی است و بیش از 55 درصد از تولید صنایع دستی کشور در استان اصفهان اتفاق می افتد .
بکتاش با اشاره به تنوع صنایع دستی در اصفهان ادامه داد : در مجموع در کشور بیش از 410 رشته در صنایع دستی داریم که اصفهان 185 رشته از این صنایع را به خود اختصاص داده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت صنعت توریسم و نقش آنان در خرید صنایع دستی تاکید کرد : در صورتی که این صنایع با استاندارهای روز تولید شود توریسم علاقه بیشتری نسبت به خرید این صنایع نشان می دهد.
این مقام مسئول با اشاره به بازارهای الکترونیکی خاطرنشان کرد : در حال حاضر می توان این محصولات را به راحتی با معرفی در بازارهای الکترونیکی و نمایشگاه های مجازی به جهان معرفی کرد و امکان بازاریابی در این خصوص را به وجود آورد.
بکتاش در خصوص ایجاد بازار فروش الکترونیکی عنوان کرد : در تلاش هستیم تا با برگزاری دوره های آموزشی 50 ساعته هنرمندان را با بازارهای فروش روز(بازارهای الکترونیکی) در خارج از کشور آشنا کنیم.
وی با اشاره به اینکه نقش جوانان در تولید صنایع دستی کم رنگ شده است متذکر شد : با ایجاد مراکز آموزشی علمی و استفاده از هنرمندان کار آزموده و قدیمی به دنبال ایجاد مراکز آموزش هستیم تا صنایع دستی و آموزش آن را علمی کنیم بطوری که سالانه بیش از پنج هزار نفر را در استان در این بخش آموزش می دهیم تا علاوه بر آموزش آنان در ایجاد اشتغال جوانان نیز فعال باشیم.
بکتاش در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به چشم انداز بیست سالانه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اذعان داشت : ایجاد راهبردهایی جهت توسعه صنایع دستی ، توسعه برنامه ریزی ، آموزش و ترویج توسعه ساختاری و زیر ساخت ها، سرمایه گذاری، تسهیلات و خدمات و بازار یابی بین المللی و داخلی از جمله اهدافی است که در این سند دنبال خواهیم کرد.
نظر شما