به گزارش خبرنگار مهر، حسن بیادی با بیان این مطلب افزود : به درخواست رئیس جمهور و ریاست سازمان تربیت بدنی و با توجه به سوابق ورزشی که من و آقای کاشانی داشتیم برای رفع مشکلات موجود در باشگاه پرسپولیس قبول مسئولیت کردیم که هیچ ارتباطی با مسائل سیاسی نداشت. ما به جهت علاقه قبلی که به تیم پرسپولیس داشتیم با میل و رغبت خود به این تیم آمدم.
وی که شب گذشته با برنامه چهارچهاردو رادیو جوان گفتگو می کرد با اشاره به سوابق ورزشی خود افزود : من در غرب تهران فعالیت های ورزشی زیادی داشتم اما به خاطر اینکه درسطح قهرمانی کار نمی کردیم سرو صدای زیادی نداشت .
عضوهیات مدیره باشگاه پرسپولیس در این گفتگوی رادیویی خاطرنشان ساخت : من و آقای کاشانی سالهاست در کنار هم هستیم. هر کس که دوستی و صمیمت ما را می بیند باید خوشحال شود اما افرادی که از ارتباط نزدیک ما نارحتند باید خود را درمان کنند زیرا به بیماری حسادت گرفتارند!
دولت از استقلال و پرسپولیس حمایت نمی کند
عضو شورای شهر تهران اذعان داشت : باشگاه داری در ایران بسیار دشواراست خصوصا در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس. این دوباشگاه شاخص و پرطرفدار که هواداران شان مختص به ایران نیستند و جز باشگاه های بین المللی به شمار می آیند تنها نام شان دولتی است و هیچ حمایتی از دولت نمی شوند. متاسفانه در این مدت باشگاه های استقلال و پرسپولیس با حواشی مدیریتی نیز دست به گریبان بوده اند.
وی با اشاره به این نکته که طی سال های اخیر به باشگاه پرسپولیس بی توجهی شده است، خاطرنشان ساخت : باتوجه به تاکید فدراسیون جهانی فوتبال وکنفدراسیون فوتبال آسیا باید تا سال 2009 باشگاه ها به صورت خصوصی اداره شده و فعالیت حرفه ای داشته باشند . در همین راستا تلاش ما بر این است تا باشگاه پرسپولیس را به سمت خصوصی هدایت کنیم.
بیادی با رد شایعه اختلاف نظر خود و حبیب کاشانی با محمد حسن انصاری فرد، گفت : ما با انصاریفرد رابطه دوستانه ای داریم و تاکید می کنم که برای مخالفت با او وارد هیات مدیره نشده ایم.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که " چرا حسن سروری از عضویت درهیات مدیره باشگاه پرسپولیس استعفا داد؟" گفت : آقای سروری یک رزمنده با شخصیت است که ما هنوز هم او را فرمانده خود می دانیم. ایشان اهل حاشیه نیست و متاسفانه در مقطع حضورشان در باشگاه پرسپولیس حواشی زیادی به وجود آمد . گمان می کنم آقای سروری برای اینکه به وجه نمایندگی اش در مجلس خدشه وارد نشود از حضور در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس استعفا کرد.
عملکرد انصاری فرد قابل قبول بوده است
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با مثبت ارزیابی کردن عملکرد محمد حسن انصاریفرد در این باشگاه خاطرنشان ساخت : در آخرین نشست هیات مدیره باشگاه که چیزی حدود یک ساعت و نیم به طول انجامید بیش از یک ساعت من و دیگر اعضا هیات مدیره از آقای انصاری فرد خواستیم تا از تصمیم خود مبنی بر استعفا از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس صرفنظر کند.
وی با تاکید بر اینکه " انصاری فرد هنوز هم عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس است "، ادامه داد : ما از یک جهت می خواستیم آقای انصاری فرد به کار خود ادامه دهد اما از جهت دیگر می دانستیم طی یک سال اخیر چه فشاری به وی وارد شده است و نیاز به استراحت دارد تا با تجدید قوا دوباره به صحنه ورزش بازگردد. زیرا او یک پرسپولیسی است و همه وجودش این باشگاه است.
بیادی در خصوص نتایج نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که یکشنبه شب در دفتر محمد علی آبادی ریاست سازمان تربیت بدنی برگزار شد، گفت : گزارشات مالی در این جلسه ارائه شده است و در جلسات آتی با بررسی دقیق آنها نسبت راهکارهای مناسب برای رفع بدهی های باشگاه اندیشیده می شود.
وی در ادامه از پرداخت بدهی های بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس و تسویه حساب با آنها طی 10 روز آینده خبر داد .
مدیرعامل و مربی جدید تا هفته آینده معرفی می شوند
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از معرفی مدیرعامل جدید باشگاه طی روزهای آتی خبرداد و افزود : در جلسه یکشنبه شب هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به هیچ عنوان در خصوص انتخاب جانشین انصاری فرد بحثی مطرح نشد. اما بدون شک تا هفته آینده مدیرعامل و مربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس معرفی خواهند شد.
بیادی که از وی به عنوان نایب رئیس احتمالی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس یاد می شود بصورت تلویحی خبر حضور مربی ایرانی در تیم فوتبال این باشگاه را تایید کرد و افزود : مربیان داخلی همچون مربیان خارجی دارای معایب و مزایایی هستند اما در حال حاضر از دید من به عنوان یکی از اعضا هیات مدیره باشگاه پرسپولیس استفاده از سرمایه های داخلی بهتر از جذب مربی خارجی است وهمانطور که عنوان کردم این نظر شخصی من است و اجماع نظرهیات مدیره باشگاه نیست.
وی با اشاره بر اینکه از باشگاه پرسپولیس تنها یک تیم فوتبال باقی مانده است بر لزوم برخورد با بازیکنانی که بدون تعصب برای این تیم بازی می کنند تاکید کرد.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با دفاع از عملکرد مصطفی دنیزلی در تیم فوتبال این باشگاه بدشانسی را عامل ناکامی وی خواند و افزود : این مربی ترکیه ای از مربیان کاردان است که ادبیات فوتبال را به خوبی می داند اما بدشانسی در پاره ای از اوقات باعث ناکامی وی شد. البته مسائل حاشیه ای هم در مقطعی از فصل در تیم نفوذ کرد و روی کار وی اثر منفی گذاشت.
بیادی تاکید کرد : فکر نمی کنم دیگر امکان ادامه همکاری مصطفی دنیزلی با باشگاه پرسپولیس وجود داشته باشد. البته بعید نیست او دوباره در تیم پرسپولیس مشغول به کار شود اما اینکه عنوان کردم امکان همکاری مجدد او نیست تنها به این جهت که خودش تمایلی به مربیگری در تیم ما ندارد.
وی در ادامه گفتگوی رادیویی خود که شب گذشته از رادیو جوان پخش شد از اشتباهات مصطفی دنیزلی دربازی پرسپولیس - سپاهان یاد کرد و افزود : به گمان من دنیزلی در بازی مقابل سپاهان در ارنج تیم اشتباه کرد. من حتی این مورد را به آقای انصاری فرد گوشزد کردم و گفتم سکوت هواردان نشان می دهد که از روند بازی تیم رضایت ندارند. تیم ما در این بازی برنده بود و روی همین اشتباهات نتیجه را واگذار کرد.
عضوهیات مدیره باشگاه پرسپولیس از رقم دقیق بدهی این باشگاه ابراز بی اطلاعی کرد و افزود : حسابرسی باشگاه هنوز به طور کامل به اتمام نرسیده و نمی توان در خصوص رقم دقیق آن اظهار نظری کرد اما می دانم که در زمان مدیریت انصاری فرد بخشی از بدهی های باشگاه پرداخته شده است.
بیادی درخصوص اظهارات اخیرحجت الله خطیب که مدیران باشگاه پرسپولیس را محکوم به سیاه جلوه دادن اقدامات مدیران پشین باشگاه کرده بود ، گفت : خطیب انسان محترمی است که تجربه مدیریت ورزش تهران را دارد و در مقطعی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز بوده است. من نمی دانم وی چرا این مسائل را مطرح کرده و با بیان آنها چه چیزی را می خواست اثبات کند. اینکه باشگاه در مقطعی برای برطرف کردن مشکلاتش متحمل بدهی شده است دال بر مقصر بودن مدیرعامل نیست. در این بین او تنها مقصر نیست و هیات مدیره نیز باید پاسخگو باشد، زیرا تصمیم گیرنده اصلی در این بین هیات مدیره است.
وی درخصوص اختلافات اولیه خود و حبیب کاشانی با محمد حسن انصاری فرد که منجر به استعفامدیر عامل باشگاه شد، گفت: ما با هم هیچ اختلافی نداشتیم و این رسانه ها بودند که با دادن اخباری کذب ما را با هم در تضاد جلوه می دادند. این مسائل باعث شده بود آقای انصاری فرد از ما دلخور شود که سرانجام در تماس من با وی سوتفاهم ها برطرف شد.
عضو شورای شهر تهران افزود : من در تماس با انصاری فرد تمام سوتفاهمات را برطرف کردم و حتی گفتم زمانی که من و آقای کاشانی عضو هیات مدیره نیستیم چطور می توانیم شما را برکنار کنیم؟!
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اظهارداشت : دنیزلی استحقاق دریافت یک میلیارد تومان را داشته زیرا رقم قراردادش به این اندازه بوده است.
وی با اشاره به پرداخت رقمی بالغ بر دو میلیارد تومان به مربیان خارجی در باشگاه پرسپولیس، گفت : متاسفانه ما به داشته های خود بی توجه ایم . در حالی که می توانستیم با پولی که به دنیزلی و آری هان پرداخت کردیم چند مربی جوان تربیت کنیم تا سرمایه فوتبال کشورمان باشند،این پول را به مربیان خارجی دادیم و آموزش به مربیان داخلی را فراموش کردیم. در حالیکه من اعتقاد دارم برای آموزش هزینه نمی کنیم بلکه سرمایه گذاری برای آینده کرده ایم.
وی که از این پس به عنوان سخنگوی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس اخبار باشگاه را در این رده به رسانه ها منتقل خواهد کرد، در خاتمه تصریح کرد: قصد ما از حضور در باشگاه پرسپولیس خدمت به جوانان، احیا مشکلات باشگاه پرسپولیس، ساماندهی مسائل مالی و... است.
نظر شما